Avrupa'nın devleri Altay Bayındır'ın peşinde

Avrupa'nın devleri Altay Bayındır'ın peşinde

SPOR Haberleri

İtalya'dan Inter, Fransa'dan Lille, İngiltere'den Newcastle Altay Bayındır'ın peşinde. Ama en heveslisi Hollanda devi Ajax. Fenerbahçe'nin ise devre arasında satış planı yok

M. Emin Uluç

Fenerbahçe'deki performansıyla sarı lacivertli camianın yüreğine taht kuran Altay Bayındır için Avrupa devleri kapıya dayandı. Geçen sezondan beri süre gelen ilgi katlanarak artarken talipler kesenin ağzını açmaya başladı. Altay'ı uzun süredir takip eden kulüplerden Inter, Lille, Newcastle ve Ajax devre arasında İstanbul'a çıkarma yapmaya hazırlanıyor. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Inter’in hocası Simone Inzaghi, 37 yaşındaki Handanovic'in yerine Altay’ı bir numaralı alternatif olarak düşünüyor. 

Avrupa'nın devleri Altay Bayındır'ın peşinde
Altay Bayındır, yeni teknik direktör Stefan Kuntz tarafından Milli Takım kadrosuna davet edildi

Taban rakam 20 milyon
Zeki, Yusuf ve Burak’ın ardından son olarak Mustafa Kapı transferiyle dikkat çeken Lille de Altay'ın talipleri arasında. Premier Lig'de zor durumda olan Newcastle'ın da Altay’ın peşinde olduğu belirtiliyor. Ada basını, Newcastle'ın Altay için 17 milyon avroyu gözden çıkardığını iddia ediyor. Ancak en ciddi aday Ajax. Hollanda basını Ajax Futbol Direktörü Marc Overmars'ın ocak ayında Altay için İstanbul'da olacağını yazdı. Sarı lacivertli yönetim ancak sezon sonunda ve 20 milyon avronun üzerindeki teklifleri değerlendirecek.

TRABZON MESAİSİ BAŞLADI
Fenerbahçe'de üç günlük izin sona erdi ve Trabzon deplasmanının hazırlıkları dünkü idmanla başladı. Futbolcular iki grup halinde top kapma ve pas çalıştı. Ardından dar alanda çift kale maç yapıldı. İyileşen Sosa'nın takımla çalışması moralleri yükseltti. Tisserand ve İrfan Can için özel program uygulandı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...