Mercedes paylaştı, Tuzla Belediyesi cevap verdi

Düzenleyen:
Mercedes paylaştı, Tuzla Belediyesi cevap verdi

SPOR Haberleri

Formula 1'in bu hafta İstanbul'da düzenlenen Türkiye Grand Prix'inde büyük heyecan yaşanırken Tuzla Belediyesi'nin temizleme araçları yeniden gündeme geldi. Mercedes, sosyal medya hesabından belediyeye ait araçların görselini paylaşınca Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan bu tweete esprili cevap geldi.

Dünyanın en çok takip edilen motor sporları organizasyonu olan Formula 1'in kalbi İstanbul'da atıyor. Bu hafta sonu Intercity İstanbul Park'ın ev sahipliğinde düzenlenecek olan Türkiye Grand Prix'inde gözler yarın saat 15.00'te başlayacak olan yarışa çevrilmişken sıralama turları öncesi etkili olan yağış nedeniyle pist üzerinde oluşan su birikintilerini temizlemek için Tuzla Belediyesi'nin piste çıkan yol süpürme araçları sosyal medyaya damga vurdu.

Mercedes'in Formula 1 resmi hesabı, kendi pilotlarının antrenman sonuçlarını Tuzla Belediyesi'ne ait araçların fotoğrafıyla sosyal medya hesabından paylaştı. Mercedes, iki temizlik aracının altına pilotları Valtteri Bottas ile Lewis Hamilton'un isimlerini yazdı.

TUZLA'DAN MERCEDES'E İLKER VE HAKAN'LI CEVAP

3.4 milyon takipçisi olan Mercedes’in bu paylaşımı kısa zamanda çok sayıda yorum ve beğeni alırken Tuzla Belediyesi de bu paylaşıma cevap verdi.

Mercedes'in yaptığı paylaşımın üzerindeki pilot isimlerini değiştiren Tuzla, tweete 'Bu doğru' açıklamasını ekleyerek Valtteri ve Lewis yerine temizlik araçlarının şöforleri olan İlker ve Hakan isimlerini yazdı.

Tuzla Belediyesi'nin yaptığı bu paylaşıma on binlerce retweet ve beğeni geldi.

Mercedes paylaştı, Tuzla Belediyesi cevap verdi

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI ŞADİ YAZICI'DAN ESPRİLİ CEVAP

Mercedes takımına bir cevap da Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan geldi. Yazıcı, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Hey Toto! önümüzdeki sene için Russel ve Hamilton'ın yerine bizim çocukları mı düşünüyorsun" diyerek Mercedes takımına esprili bir gönderme yaptı.

Mercedes paylaştı, Tuzla Belediyesi cevap verdi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...