Özil, Fenerbahçe camiasını heyecanlandırdı

Düzenleyen:
Özil, Fenerbahçe camiasını heyecanlandırdı

SPOR Haberleri

Mesut Özil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taraftarı heyecanlandırdı. Özil'in, "Heyecan verici şeyler çok yakında" mesajıyla yaptığı paylaşım binlerce beğeni aldı.

Fenerbahçeli Mesut Özil, taraftarı oldukça meraka sürükleyen bir paylaşıma imza attı. Resmi Twitter hesabından, "Heyecan verici şeyler çok yakında" şeklinde paylaşım yapan Özil'in ne demek istediğine yönelik tahminler gelmeye başladı.

Özil, Fenerbahçe camiasını heyecanlandırdı

SON MAÇLARDA TAKIMDAKİ YERİNİ ALAMADI
Süper Lig
'de lider konumda bulunan Fenerbahçe'de Mesut Özil son maçlarda gribal enfeksiyonu nedeniyle takımını yalnız bıraktı. Milli aranın bitmesiyle birlikte takıma dönecek yıldız futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taraftarları heyecanlandırdı.

"HEYECAN VERİCİ ŞEYLER ÇOK YAKINDA"
Mesut Özil, 26 milyon kişinin takip ettiği Twitter hesabından, "Heyecan verici şeyler çok yakında" şeklinde bir paylaşım yaptı. Sarı-lacivertlilerde büyük merak uyandıran paylaşım kısa sürede binlerce etkileşim aldı.

Özil, Fenerbahçe camiasını heyecanlandırdı

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...