Milli judocumuz Hilal Öztürk, bronz madalya kazandı

Düzenleyen:
Milli judocumuz Hilal Öztürk, bronz madalya kazandı

SPOR Haberleri

Milli sporcumuz Hilal Öztürk, Gençler Dünya Judo Şampiyonası'nda +78 kiloda bronz madalya kazanmayı başardı.

Gençler Dünya Judo Şampiyonası'nda ferdi karşılaşmaların son gününde milli sporcumuz Hilal Öztürk +78 kiloda mücadele verdi. Karşılaşmanın başından itibaren etkili bir performans sergileyen milli sporcumuz Öztürk,  Venezuelalı Amarantha Urdaneta'yı yenerek sıkletinde dünya üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

SIRADA ERKEK MİLLİ JUDO TAKIMI VAR
Türkiye Judo Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, İtalya'nın Olbia kentinde düzenlenen organizasyonda ferdi karşılaşmalar tamamlandı. Kadınlar +78 kiloda ilk turu bay geçen Hilal Öztürk, ikinci turda Meksikalı Priscila Martinez'i, çeyrek finalde Fransız Lea Fontanie'yi yenerek yarı finale yükseldi. Bu turda Fransız Coralie Hayme'ye yenilen milli judocu, bronz madalya müsabakasında Venezuelalı Amarantha Urdaneta'yı mağlup etti ve sıkletinde dünya üçüncüsü oldu.

Erkekler +100 kiloda tatamiye çıkan ve ilk turda Hint Ysah Ghangas'ı yenen Münir Ertuğ, Alman Losseni Kone ile yaptığı ikinci tur maçını kaybetti.

Şampiyonanın son gününde yarın erkek milli judocular takım müsabakalarına çıkacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...