Volkan Demirel'e 'Emre' uyarısı: Bir daha sakın deme

Düzenleyen:
Volkan Demirel'e 'Emre' uyarısı: Bir daha sakın deme

SPOR Haberleri

Beşiktaş - Başakşehir maçı öncesi karşılaşmaya dair yorumlarda bulunan Volkan Demirel, Emre Belözoğlu'na 'Emre' diye hitap edince Feyyaz Uçar tarafından esprili bir dille uyarıldı.

Süper Lig'de heyecan 9'uncu hafta karşılaşmaları ile sürüyor. Milli aranın ardından haftanın ilk karşılaşması Beşiktaş - Başakşehir maçı oldu. Nefesleri kesen maçta gülen taraf 3-2'lik skorla turuncu lacivertliler oldu.

Karşılaşma öncesi yayıncı kuruluş ekranlarında maça dair yorumlarda bulunan Fenerbahçe'nin ve milli takımın eski kalecisi Volkan Demirel, Başakşehir'in yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu'na 'Emre' diye hitap etti. Demirel, bu sözünden sonra Feyyaz Uçar tarafından esprili bir şekilde uyarıldı.

"VOLKANCIM BİR DAHA SAKIN EMRE DEME"

Kocaman'ın ardından Başakşehir'in başına geçen Emre Belözoğlu hakkında konuşan Demirel, "Bugün Emre için, yani Emre hoca için. Emre diyorum yakın arkadaş olduğumuz için" dedi.

Beşiktaş'ın efsane futbolcularından olan Feyyaz Uçar ise, Demirel'e esprili bir şekilde, "Volkancığım bir daha sakın Emre deme. Ben bir kere Sergen dedim. Ondan beri Ali Rıza Sergen Yalçın diyorum" sözleriyle tavsiyede bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...