Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aşısız tenisçilere, Avustralya Açık'ta veto

Düzenleyen:
Aşısız tenisçilere, Avustralya Açık'ta veto

SPOR Haberleri

Aşı yaptırmayan tenisçilerin, Avustralya Açık tenis turnuvasına katılamayacağı bildirildi.

Avustralya Açık Tenis Turnuvası öncesi, aşı yaptırmayan tenisçilere kötü haber geldi. Turnuva yetkilileri aşı yaptırmayan sporcuların, müsabakalara katılamayacağını duyurdu. 

TENİSİN BİR NUMARASI KATILAMAYABİLİR
İngiltere ve Avustralya medyasında çıkan haberlere göre, erkekler dünya 1 numarası Novak Djokovic'in, aşı durumunu açıklamayı reddetmesi nedeniyle Ocak 2022'de Melbourne'de düzenlenecek Avustralya Açık'a katılması risk altında.

DJOKOVİC: ETİK BULMUYORUM
Djokovic, Sırp basınına yaptığı açıklamada, aşı yaptırıp yaptırmadığını açıklamayacağını, bu bilginin kendi özeli olduğu için sorgulanmasını da etik bulmadığını söyledi.

Sırp raket, bu sezon grand slam turnuvalarından Avustralya Açık, Fransa Açık ve Wimbledon'da şampiyonluk sevinci yaşarken, ABD Açık'ta ise finalde kaybetti.

Avustralya Açık öncesi İsviçreli Roger Federer, İspanyol Rafa Nadal ve Novak Djokovic'in 20'şer grand slam şampiyonluğu bulunuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...