Devler Ligi'nin en iyisi Ersin

Düzenleyen:
Devler Ligi'nin en iyisi Ersin

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı 15 kurtarışla şu anda zirvede bulunan Beşiktaş'ın 20 yaşındaki kalecisi Ersin Destanoğlu, Avrupa kulüplerini peşinden koşturuyor.

MURAD TAMER

Beşiktaş'ın genç file bekçisi Ersin Destanoğlu, dört gol yemesine rağmen Sporting Lizbon ile oynanan karşılaşmada yaptığı kurtarışlarla geceye damga vurmuştu. Portekiz ekibine karşı dört net pozisyonda gole izin vermeyen 20 yaşındaki file bekçisinin üç maçtaki toplam kurtarış sayısı da toplamda 15'e yükseldi. Ersin, kurtarış sayılarında Devler Ligi'nin en iyisi oldu. 

DEĞERİNİ KATLIYOR

Siyah beyazlıların genç kalecisi Sheriff'in file bekçisi Athanasiadis ile birlikte zirveyi paylaşıyor. Piyasa değeri sezon başında 8,5 milyon avro olan Ersin Destanoğlu'nun talipleri de ocak ayını bekliyor. İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın yanı sıra, Fransız ekibi Lyon ve İtalya'dan Torino'nun genç kaleci için sırada olduğu biliniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...