HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Süper Lig'e Moskova tarifesi: Şifre sabır ve disiplin

Düzenleyen:
Süper Lig'e Moskova tarifesi: Şifre sabır ve disiplin
Galatasaray, Fatih Terim, Haber

SPOR Haberleri

Ligde başka, Avrupa’da başka bir tablo ortaya koyan sarı kırmızılılar, Dolmabahçe’deki derbide Moskova’daki oyun anlayışıyla Beşiktaş’ın karşısına çıkacak. Sarı kırmızılı yönetim, takıma derbi galibiyeti için 4 milyon liralık prim sözü verdi.

YALIMCAN SARPYEL

Avrupa’da eski günlerindeki gibi fırtınalar estiren Galatasaray, gözünü lige çevirdi. Teknik Direktör Fatih Terim, kısa vadeli hedefini Konyaspor, Lokomotiv Moskova ve Beşiktaş karşılaşmalarından galibiyet olarak belirlemiş ve bunu oyuncularıyla paylaşmıştı. Tecrübeli teknik adam hem ligde yeniden zirve takibini sürdürme hem de Avrupa’da gruptan çıkmak adına bu üç maçın çok kritik olduğunun altını çizmişti. Şu ana kadar kat edilen yoldan memnun olan Fatih Hoca şimdi de Beşiktaş derbisinden üç puan almanın hesaplarına girdi. 

SABIR VE DİSİPLİN

Fatih Hoca oyuncularıyla yaptığı toplantıda Beşiktaş maçında da Moskova’daki oyun anlayışını sahaya yansıtacaklarını söyledi. Moskova’daki zaferi hatırlatan Terim “Lokomotiv karşısında taktik disiplin ve sabırlı oyunumuz bize istediğimiz sonucu getirdi. Şimdi de çok benzer bir 90 dakika var önümüzde. Beşiktaş kazanmak için seyircisi önünde baskılı başlayacak. İyi alan kapatıp, bireysel hata yapmadan yavaş yavaş kontrolü ele alacağız. Önce savunma güvenliğini sağlayacağız ve fırsat kollayacağız. Taktik disiplin ve sabır şifremiz olacak” dedi. 

Süper Lig'e Moskova tarifesi: Şifre sabır ve disiplin

ZAFERE 4 MİLYON TL

Burak Elmas yönetimi Lokomotiv Moskova galibiyeti ve gruptaki liderlik sebebiyle oyunculara 2,5 milyon liralık prim dağıttı. Kritik Beşiktaş maçı öncesinde paralar oyuncuların hesaplarına yatırılırken, sarı kırmızılı yönetim derbi galibiyeti için de ekstradan 4 milyon liralık prim sözü verdi. 

SON İDMAN STATTA

Galatasaray, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü. Fatih Terim’in aldığı karar sonrası sarı kırmızılılar son taktik idmanını ise bugün 15.00’te NEF Stadı’nda taraftara açık olarak gerçekleştirecek. Kombinesi olan taraftarlar ücretsiz, olmayanlar ise 19.05 liraya stattaki idmanı seyredebilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...