El Clasico'da kazanan Real Madrid oldu

Düzenleyen:
El Clasico'da kazanan Real Madrid oldu

SPOR Haberleri

Real Madrid ile Barcelona Camp Nou'da karşı karşıya geldi. El Clasico'nun galibi konuk ekip Real Madrid oldu.

La Liga'da bu akşam El Clasico heyecanı yaşandı. Barcelona, ligin 10. haftasında en büyük rakibi Real Madrid'i konuk etti. Maça etkili başlayan R. Madrid, 32. dakikada David Alaba ile 1-0 öne geçti. Bu gol, ilk yarının da sonucu oldu. 

El Clasico'da kazanan Real Madrid oldu

UZATMALARDA İKİ GOL

İkinci yarıda goller ise 90'ıncı dakikalarda geldi. Madrid ekibi, 90+4'te Lucas Vázquez ile farkı ikiye çıkardı. Bundan 3 dakika sonra 90+7'de Arjantinli yıldız Sergio Agüero topu ağlarla buluşturdu. Bu gol maçın da skoru oldu. Real Madrid, deplasmanda Barcelona'yı 2-1 yendi. Böylelikle bir maç eksiği bulunan R. Madrid puanını 20'ye yükselterek liderliğini sürdürdü. Yine bir maç eksiği bulunan Barcelona da 15 puanla 8. sırada yer aldı.

El Clasico'da kazanan Real Madrid oldu

86 BN KİŞİ MAÇI STATTA SEYRETTİ

Nou Camp Stadı'nda oynanan karşılaşmayı 86 bin 422 biletli seyirci seyrett, Bu, Aralık 2019'dan (93 bin 426 kişi) beri en çok taraftarın takip ettiği El Clasico oldu.

El Clasico'da kazanan Real Madrid oldu

REAL MADRİD'İN ÜSTÜNLÜĞÜ SÜRÜYOR

La Liga'da 183. El Clasico'ya çıkan İspanya'nın iki ezeli rakibi arasında Real Madrid'in üstünlüğü devam etti. Eflatun-beyazlı takım 76. galibiyetini alırken 35 maç beraberlikle, 72 müsabaka da Barcelona'nın üstünlüğünde tamamlanmıştı.

El Clasico'da kazanan Real Madrid oldu

ANCELOTTI'NIN İLK GALİBİYETİ

Son üç yıldır Nou Camp'ta kaybetmeyen Real Madrid, ayrıca 1965 yılında sonra ilk defa art arda dördüncü El Clasico'yu kazanma başarısı gösterdi. Real Madrid'in İtalyan teknik direktörü Carlo Ancelotti, kariyeri boyunca Nou Camp'ta Barcelona'ya karşı ilk galibiyetini aldı.

El Clasico'da kazanan Real Madrid oldu

La Liga'nın eski yıldızları Samuel Eto'o ve Guti Hernandez, maçı Türk futbolseverlerle birlikte takip etti. Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Guti, İstanbul'da olduğu için çok gururlu ve mutlu olduğunu söyledi. Bir zamanlar Antalyaspor ve Konyaspor'da top koşturan Samuel Eto'o da uzun bir aradan sonra Türkiye'ye döndüğü için çok mutlu olduğunu ifade etti.

El Clasico'da kazanan Real Madrid oldu

GUTİ: BARCELONA TEKLİF ETSE REDDEDERİM 

Barcelona'dan bir teklif gelmesi durumunda ne cevap vereceğiyle ilgili bir soru üzerine Guti, kendisinin Real Madrid taraftarı olduğunu ve bu sebeple kabul etmeyeceğini ifade etti. Guti, en unutamadığı El Clasico'nun Şampiyonlar Ligi yarı finalinde 2-0 yendikleri maç olduğunu belirtti.

El Clasico'da kazanan Real Madrid oldu

"DERBİYİ BEŞİKTAŞ KAZANIR"

Barcelona'nın eski yıldızlarından Samuel Eto'o ise birlikte oynadığı en iyi oyuncunun Messi olduğunu söyledi. Guti ve Eto'o pazartesi günü oynanacak olan Beşiktaş - Galatasaray derbisinde ise kazanan tarafın siyah-beyazlı ekip olacağını vurguladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...