HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçe'ye Pereira motivasyonu: Başın öne eğilmesin

Düzenleyen: /
Fenerbahçe'ye Pereira motivasyonu: Başın öne eğilmesin
Fenerbahçe, Vitor Pereira, Ali Koç, Haber

SPOR Haberleri

İki haftada zirveden beşinciliğe inen sarı lacivertlilerde Portekizli teknik adam Pereira “Evet önemli kayıplarımız oldu ama telafisi var. Çalışmaya devam edip farkı kapatacağız” dedi.

Emin ULUÇ

Önce Trabzon yenilgisi hemen ardından Alanya darbesi derken Fenerbahçe liderlikten tepetakla yuvarlandı. Sarı lacivertlilerde taraftarlar yönetimi ve teknik heyeti istifaya davet ederken yuhalanan oyuncuların da morali dibe vurdu. Ancak Vitor Pereira ümitsizliğe kapılmış değil. Oyuncularıyla bir toplantı yapan Portekizli “Başınızı kaldırın” mesajı verdi. “Futbol zor bir iş, zor bir meslek. Ama bizler farklı olduğumuz için buradayız” diyen Pereira “Bizi etraftaki insanların ne dedikleri değil, karakterimiz, tepkilerimiz tanımlar” sözleriyle oyuncularından toparlanmalarını istedi. 

AYAKLARIMIZ YERE BASACAK

Alanya maçında sergilenen performans gurur duyduğunu ifade eden Pereira “Evet kayıplar önemli ancak bu ligde 5 puanlık fark çok az. Aslolan sezonu kazanmak. Bunun için çok çalışmaya devam edeceğiz. Bu oyunu sürdürürsek fark kapanır” diyerek takıma olan inancının altını çizdi. Pereira “Henüz önümüzde uzun haftalar var. Her puan her maç önemli. Kazanılacak çok maç ve puan var. Sabredecek, kırılma anlarında büyük takım reaksiyonu gösterecek, ayaklarımız yere basacak, birbirimize destek olup hep birlikte kazanmayı alışkanlığa dönüştüreceğiz” şeklinde konuştu.

KOÇ'A RAPOR VERDİ
GÜVEN TAZELENDİ

Fenerbahçe’de üst üste gelen kötü sonuçların ardından Başkan Ali Koç ile teknik direktör Vitor Pereira bir toplantı gerçekleştirdi. Alanya karşısındaki oyundan memnun olduğunu dile getiren Portekizli “Son pas ve son vuruşlarda eksiğimiz var. Bu da benim sorumluluğumda. Daha iyi olacağız” diyerek başkana garanti verdi. Koç ise “Ekibine ve sana güveniyoruz” dediği hocadan bir an önce toparlanma talep etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...