Protestolar arttı: Ali Koç'un kredisi tükendi

Düzenleyen:
Protestolar arttı: Ali Koç'un kredisi tükendi

SPOR Haberleri

Göreve gelirken 'sınırsız kredisi' bulunan ve kulübü çok farklı yerlere taşıyacağı düşünülen Ali Koç’a tribünlerin sabrı fazla kalmadı. Hem futbolda hem basketbolda protestolar arttı.

EMİN ULUÇ

Aziz Yıldırım’a tarihî fark atarak başkanlığa seçilen Ali Koç’un hayali ve vizyonu, Fenerbahçe’de ne sahaya yansıdı ne salona. Futbol çatısını kurumsallaştırmak isteyen ancak bu yönde yaptığı hamleler sonuç vermeyen, neredeyse her sezon yeni bir takım kurmak durumunda kalan Koç, sınırsız krediyle göreve gelmişti. Ancak üç yıllık zaman diliminde bu sınırsız destek sona gelmiş gibi bir hava var. Sebebi de sportif başarısızlık. Yıldırım döneminde kurulan Kadıköy kalesinin düşmesi, şampiyonluk gelmemesi ve Avrupa şampiyonu basketbol takımından bugünlere gelinmesi sabırları taşırdı.

GERİLİM YÜKSELİYOR

Büyük vizyonlarla göreve başlayan Koç’un iyi niyetli planları ve hesapları tutmadı. Taraftar şimdiye kadar şartsız destek verse de gerek futbolda gerekse basketbolda alınan kötü bir sonuç tansiyonu yükseltiyor. Yönetime göre ‘belli bir grup’ hemen yönetimi istifaya davet ederken onlara katılan Fenerbahçelilerin de her geçen gün artması, seslerin yükselmesi dikkat çekiyor. Ki, bu tepkilerden sadece yönetim nasibini almıyor. Bazı futbolcular da direkt olarak hedef tahtasına konuluyor. En önemlisi de Koç’un yapıcı bir şekilde taraftarlarla diyaloğa girmesi gerilimi bitirmediği gibi daha da şiddetlendiriyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...