Babel ve Feghouli'de Falcao taktiği: Devre arası gidiyorlar!

Düzenleyen:
Babel ve Feghouli'de Falcao taktiği: Devre arası gidiyorlar!

SPOR Haberleri

Galatasaray yönetimi, bekleneni veremeyen ve maliyetleri tuzlu Aslanlarını, ocak ayında indirimli tarifeyle göndermeyi hedefliyor.

YALIMCAN SARPYEL

Bu sezonla birlikle geleceğin takımını kurmak için düğmeye basan Galatasaray’da ocak ayı da hareketli geçecek. Yaz transfer döneminde 11 yeni takviyeyi yapan Aslan, birçok isimle de yollarını ayırmıştı. Ancak Başkan Burak Elmas’ın kendilerine kulüp bulmalarını istediği Babel ve Feghouli ikilisi Galatasaray’da kalmayı tercih etmişti. Transfer döneminin kapanmasıyla birlikte Fatih Terim iki yıldızını kazanma yoluna gitse de Babel ve Feghouli yakaladıkları fırsatları ellerinin tersiyle itti.

SON YILLARI

Yıllık 2 milyon 500 bin avro kazanan Babel ve 3 milyon 850 bin avro net kazancı olan Feghouli ile yolların devre arasında ayrılması planlanıyor. Yönetim ikili için Falcao’da izledikleri yolu takip edecek. Sözleşmelerinin son senesinde olan yıldızlardan alacaklarında indirim isteyip, zarardan kâr sağlanacak. Kolombiyalı golcü 3 milyon avro alarak sözleşmesini feshetmişti. Bu sayede hem ciddi maaş yükünden kurtulunmuş hem de yabancı kontenjanında yer açılmış olacak.

Babel ve Feghouli'de Falcao taktiği: Devre arası gidiyorlar!

İKİ ASLAN’IN KARNESİ

Oyuncu     Maç   Gol   Asist   Yıllık ücreti
Feghouli     12        2        -       3,8 milyon €
Babel         17         -        1       2,5 milyon €

İKİ HAFTA DAHA YOK
Sacha’dan kötü haber

Galatasaray'ın sakat sol beki Sacha Boey’den kötü haber geldi. Futbolcunun Beşiktaş maçına yetişmesi bekleniyordu fakat ağrılarının arttığı ve tedavisinin iki hafta daha süreceği öğrenildi. Boey, "Geri dönmek ve bu formayı gururla savunmak için her gün çalışıyorum" açıklaması yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...