Galatasaray gol kısırlığına çare arıyor

Düzenleyen:
Galatasaray gol kısırlığına çare arıyor

SPOR Haberleri

Son maçlarda rakip filelere ancak 1’er gol atabilen Galatasaray’da tecrübeli hoca Fatih Terim, daha üretken bir orta saha ve kanat organizasyonu için harekete geçti.

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray, son oynadığı üç resmî maçı olan Konya, Lokomotiv Moskova ve Beşiktaş karşılaşmalarından derbi dışındaki ikisini kazanmayı başardı. Ancak üç mücadelenin de ortak yanında sarı kırmızılılar rakip fileleri sadece birer defa havalandırabildi. Fatih Terim siyah beyazlılara karşı oynanan derbi dışındaki mücadeleden memnun olsa da gol sayılarını artırmak için harekete geçti. Tecrübeli teknik adam yarın karşılaşacakları Gaziantep’i yenerek galibiyet serisi başlatmak istiyor.

DAHA HÜCUMCU

Terim, takımını daha ofansif bir anlayışa büründürmek amacında. Kanatlarda Kerem-Barış ikilisini deneyen Fatih Hoca Morutan’ı ise ortaya alarak, Taylan’ı kulübeye çekecek. Bu sayede hücumun hattına hareket getirmeyi planlayan Terim’in, derbide etkisiz gözüken Van Aanholt’un yerine de Ömer’in denediği öğrenildi. Kanatlardan daha çok atak yapılmasını isteyen Terim, forvette kimi oynatacağına bugünkü taktik antrenmandan sonra karar verecek.

Galatasaray gol kısırlığına çare arıyor

ANTOGNONI FLORYA’DA

Galatasaray, Gaziantep maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam etti. Sarı kırmızılılar taktik ağırlık bir idman yaparken son bölümde ise şut çalışması gerçekleştirildi. Fatih Terim’in Fiorentina’da birlikte çalıştığı Giancarlo Antognoni de antrenmanı takip etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...