Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Inter anlaşmaya yakın! Hakan Çalhanoğlu Lazio’nun yolunu tutuyor

Düzenleyen:
Inter anlaşmaya yakın! Hakan Çalhanoğlu Lazio’nun yolunu tutuyor

SPOR Haberleri

Milan’da performansıyla adından söz ettiren ve sezon bitimiyle Inter’e transfer olan Hakan Çalhanoğlu, burada beklentileri karşılayamadı. İtalyan devinin gözden çıkardığı Çalhanoğlu’nu Lazio'dan transfer etmek istediği Luis Alberto'nun takasında kullanmaya hazırlanıyor.

Geçen sezon Milan’daki performansıyla adından söz ettiren Hakan Çalhanoğlu, sezon başında bedelsiz olarak Inter’in yolunu tutmuştu. Inter’de sezon başına iyi bir başlangıç yapan ancak devamında beklentileri karşılayamayan milli futbolcumuz, Lazio'nun yolunu tutmak üzere.

TAKAS OLARAK KULLANILACAK

Fotomaç'ın İtalyan basınından aktardığına göre; Inter, bir süredir takip ettiği Lazio'nun 10 numarası Luis Alberto için devre arasında nabız yoklayacak. Milano ekibinin bu transferde Hakan Çalhanoğlu'nu da takas olarak kullanabileceği öne sürüldü. 

Inter anlaşmaya yakın! Hakan Çalhanoğlu Lazio’nun yolunu tutuyor

10 MAÇTA 1 GOL

27 yaşındaki başarılı orta saha, Inter formasıyla çıktığı 10 karşılaşmada rakip fileleri bir kez havalandırabilirken 3 de asist yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...