Beşiktaş’ın kabusu bitmiyor! Batshuayi Hatay maçına devam edemedi

Düzenleyen:
Beşiktaş’ın kabusu bitmiyor! Batshuayi Hatay maçına devam edemedi

SPOR Haberleri

Süper Lig’in 11’inci haftasında Beşiktaş, deplasmanda Hatayspor’la karşılaşıyor. Siyah-beyazlı ekip, Josef ve Pjanic’in yokluğunda maça çıkarken kritik maçta Michy Batshuayi sakatlandı. Belçikalı yıldız futbolcu 21’inci dakikada sakatlanarak kenara gelirken yerine Kenan Karaman oyuna dahil oldu. Batshuayi'nin 3 Kasım Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Sporting maçına yetişip yetişmeyeceği ise yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.

Geçen hafta liderlik yarışında olan Galatasaray’ı yenerek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdıran Beşiktaş, deplasmanda Hatayspor’u yenerek çıkışına devam etmek istiyor. Siyah-beyazlılar, Josef ve Pjanic'ten yoksun çıktığı maçta bir yıldızını daha sakatlığa kurban verdi.

YILDIZ FUTBOLCU SAKATLANDI

Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Michy Batshuayi, 21. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı. Arka adalesini tutarak oyun alanını terk eden Belçikalı golcünün yerine Kenan Karaman oyuna dahil oldu.

Beşiktaş’ın kabusu bitmiyor! Batshuayi Hatay maçına devam edemedi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...