Fatih Terim, Gaziantepspor maçını değerlendirdi: Değerli galibiyet

Düzenleyen:
Fatih Terim, Gaziantepspor maçını değerlendirdi: Değerli galibiyet

SPOR Haberleri

Kritik Gaziantepspor galibiyeti sonrası konuşan Fatih Terim, "Puan farkının açılmaması lazımdı. Biz de farklı kazanmak isteriz ama rakibin de iyi oyuncuları var. Kerem için Erzincanspor'a teşekkür borçluyuz" dedi.

Gaziantepspor maçının ardından çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyen Galatasaray'ın hocası Fatih Terim, "Bu üç puan çok değerli, diğer rakiplerimize yetişme, puan farkının açılmaması açısından çok önemliydi. Biz de farklı kazanmak isteriz ama Gaziantep'in de iyi oyuncuları var" derken, "Güzel bir maç oldu. Feghouli o pozisyonu gol yapsa daha farklı bitebilirdi. Kazandığımız için mutluyuz, oyuncularımı tebrik ediyorum. Lokomotiv Moskova'ya hazırlanacağız" sözlerini kullandı. 

HANİ KÜME DÜŞMÜŞTÜ

"Kerem için Erzincan'a teşekkür ederiz. Güvenip forma verdik. Daha da gelişecek" diyen Hoca, "Marcao'nun önemi de daha bir ortaya çıkmıştır. 20 müdahalesinin 16'sını kazanmış. Her halde bir rekordur. Kerem'le şimdi dost oldular. Onları yan yana görünce mutlu oluyorum. Marcao tabii ki özür dileyecekti. Sürece doğru yönettik. Kendisi de zaten o istenmeyen olayın ezikliğini yaşıyor. Onu aldığımızda 'küme düşen takımdan aldılar' deniyordu" şeklinde konuştu.

Fatih Terim, Gaziantepspor maçını değerlendirdi: Değerli galibiyet

Genç futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Olimpiu Morutan’ın gelişimi ile ilgili konuşan Terim, "Onlarla bireysel çalışıyoruz. Kerem’in top kayıplarında azalma var. İnşallah daha azalacak" dedi.

MORUTAN VE KEREM SIRTLIYOR
Aslan gençler

Fatih Terim'in takımı gençleştirme çabası sonuç veriyor. Aslan'ı gençler sırtlıyor. Kerem Aktürkoğlu, lig ve Avrupa'da beş gole yükseldi. Olimpiu Morutan da Süper Lig'de üçüncü defa ağları havalandırdı. Bu arada Cimbom ligde sahasında oynadığı son üç karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...