Beşiktaş'ta Sporting Lizbon maçı kadrosu belli oldu

Düzenleyen:
Beşiktaş'ta Sporting Lizbon maçı kadrosu belli oldu

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Sporting Lizbon ile yapacağı Şampiyonlar Ligi maçının kadrosunu açıkladı.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nun 4. haftasında 3 Kasım Çarşamba günü deplasmanda Portekiz ekibi Sporting Lizbon ile karşılaşacak. Siyah-beyazlı ekibi maç kadrosu ise belli oldu. Bu akşam Portekiz'e gidecek kafilede 20 futbolcuya yer verildi. Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor ile yapılan maçta sol baldır arka adalesine darbe alan Domagoj Vida, ağrılarının devam etmesi üzerine tedbir amaçlı olarak kadroya yazılmadı. Kara Kartallarda sakatlıkları bulunan Georges-Kevin N'Koudou, Michy Batshuayi, Miralem Pjanic ve Valentin Rosier de kadroya dâhil edilmedi. 

SOUZA KADRODA
Sakatlığı sebebiyle Hatayspor müsabakasında süre alamayan Josef de Souza, Portekiz'e götürülecek. Kadronun tamamı ise şöyle:
Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Rıdvan Yılmaz, Francisco Montero, Josef de Souza, Salih Uçan, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Can Bozdoğan, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Fabrice Nsakala, Welinton Souza, Kenan Karaman, Serdar Saatçi, Umut Meraş, Alex Teixeira.



Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...