Beşiktaş siftah peşinde! Rakip Sporting Lizbon

Düzenleyen:
Beşiktaş siftah peşinde! Rakip Sporting Lizbon

SPOR Haberleri

Bugün Portekiz’de Sporting Lizbon'a misafir olan Kartal, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk puanını almak istiyor. Karşılaşma öncesi konuşan Beşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın, "Buraya kazanmaya geldik ama doğal olarak Sporting favori. Kornerlere tedbir alacağım" dedi.

MURAD TAMER

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş , C Grubu 4. maçında bu akşam Sporting Lizbon'a konuk olacak. Borussia Dortmund’a 2-1, Ajax’a 2-0, Sporting Lizbon’a da 4-1 mağlup olan Sergen Yalçın yönetimindeki temsilcimiz, Avrupa Ligi’ne gitme iddiasını sürdürmek için Sporting deplasmanında galibiyet almak istiyor.

Sporting maçı öncesi basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın her zamanki üslubuyla dobra açıklamalar yaptı. "Buradan bir şeyler alarak dönmek istiyoruz. Hedefimiz tabii ki kazanmak. Çok radikal değişiklik yapacak durumda değiliz. 5-6 oyuncumuz yine yok. Buna şükrediyoruz. 12 oyuncumuz yoktu daha önce" diyen Sergen Hoca, "Sporting elbette favori. İlk iki için fazla şansımızın olmadığını söyleyebilirim" sözlerini kullandı. 

FİNALİ YAPAMIYORUZ

Siyah beyazlı çalıştırıcı, "Sakatlıklar bizi biraz zorladı. İki maç üst üste aynı kadroyla çıkamadık" şikayetinde bulunurken, "İstanbul'da üç tane kornerden gol yedik. Kornere kesinlikle önlem alacağım. İkinci bölgeden üçüncü bölgeye geçişlere de tedbir alacağız" dedi. Sergen Hoca, "İçeride oynadığımız maçlarda biz daha fazla pozisyon yakaladık. Finali yapamadık. Biz pozisyon veriyoruz ama risk aldığımız dakikalarda pozisyon veriyoruz" şeklinde konuştu.

Beşiktaş siftah peşinde! Rakip Sporting Lizbon

Beşiktaş son idmanını maçın oynanacağı Jose Alvalade Stadı’nda dün akşam yaptı ve maç saatini beklemeye başladı.

SPORTING LIZBON- BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'LER

Sporting Lizbon: Adan, Neto, Coates, Feddal, Palhinha, Luiz, Sarabia, Porro, Goncalves, Paulinho.
Teknik Direktör: RUBEN AMORIM

Beşiktaş: Ersin, Necip, Welinton, Montero, Umut, Mehmet Topal (Josef), Ghezzal, Atiba, Teixeira, Rıdvan, Larin
Teknik Direktör: SERGEN YALÇIN

Bugün oynanacak Sporting Lizbon - Beşiktaş maçını Rus hakem Sergei Karasev yönetecek. Karşılaşma TSİ 23.00’te başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak.

RIDVAN YILMAZ: GEÇ AÇILIYORUZ

Kartal'ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz, Hoca'sıyla basın toplantısına katılırken, "Geçen sezon da iyi başlayamamıştık. Sonrasında çıkışa geçmiştik. Burada olduğum için, hocam bana şans verdiğim için çok mutluyum. Sporting önünde en iyi sonucu almaya çalışacağız" dedi. Beşiktaş'ta geçen sezonki formunu yakalayan ve son üç maçta üç gol atan Larin, sakat olan Batshuayi’nin yokluğunda santrforda görev yapacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...