Fatih Terim'den Avrupa Ligi yorumu: Önce bir gruptan çıkalım

Düzenleyen:
Fatih Terim'den Avrupa Ligi yorumu: Önce bir gruptan çıkalım

SPOR Haberleri

Lokomotiv Moskova maçı öncesi konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Avrupa’da daha da ilerlemeyi hayal ediyoruz. Çok zorlu bir grupta yer alıyoruz ama buradan çıktığımız takdirde çeyrek final, yarı final ve final adımları var" dedi.

YALIMCAN SARPYEL

Fatih Terim, Lokomotiv Moskova maçı öncesinde gündemi değerlendirdi. UEFA Avrupa Ligi yolunda ise net değil ama umutlu mesaj verdi. Tecrübeli teknik adam “UEFA Avrupa Ligi'nde ilerlemeyi hayal ediyoruz. Çok zorlu bir grupta yer alıyoruz. Israrla bir Şampiyonlar Ligi grubu olduğunu söylüyorum. Gruptan lider çıktığımız takdirde son 16 ardından çeyrek, yarı ve final gibi adımlar var. Önce gruptan çıkalım ardından söyleyeceğimiz çok şey olacak. Lokomotiv maçımızın kolay geçeceğini kimse beklemesin” dedi.

DEĞİŞİME HAZIR OLUN

Galatasaray belki de son yıllarda ilk defa bir maça favori çıkıyor” diyen Terim “Bu bile bizim nereye gittiğimizi gösteriyor. Ocak ayı için planlarımız var, herkes değişime hazır olmalıdır. Takımdan memnunum ama her zaman daha iyisi vardır, biz de onu düşüneceğiz” ifadesini kullandı. Avrupa takımları ile makasın hep olduğunu ve olmaya da devam edeceğini vurgulayan Terim “C. Palace’ın akademi yapılanmasını gösterdiler. A Takım’dan daha önde. Başarılı olabiliriz ama makası da kapatmamız gerek” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...