Beşiktaş'ta kadro istikrarı sağlanamadı, puan kayıpları geldi

Beşiktaş'ta kadro istikrarı sağlanamadı, puan kayıpları geldi

SPOR Haberleri

Geçen sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş, bu sezon sakatlıkların fazlalığından kadro istikrarı sağlayamayınca siyah beyazlılar, 15 maçta sadece 6 defa kazanabildi

MURAD TAMER

Son şampiyon Beşiktaş, bu sezon beklentilerin çok ama çok uzağında bir başlangıç yaptı. Geçen sezonu kısıtlı kadroya rağmen çifte kupayla tamamlayan siyah beyazlılar, bu sezona çok iddialı girmişti. Kadrodaki isimler korundu ve önemli yıldızlarla da takviye edilerek son yılların en güçlü takımı kuruldu. Ancak Beşiktaş bu yıldızlar karmasından verim alamadı. Teknik Direktör Sergen Yalçın kafasındaki ilk 11'inde bulunan sekiz oyuncuyla (Rosier, Josef, Atiba, Pjanic, Ghezzal, Teixeira, Larin, Batshuayi) bu sezon hiçbir maça birlikte başlayamadı.

ALTYAPIDAN TAKVİYE
Bitmek bilmeyen ve hatta kulüp tarihinde görülmemiş bir şekilde sıkça yaşanan sakatlıklar sebebiyle Beşiktaş'ta bu sezon kadro istikrarı bir türlü sağlanamadı. Sergen Yalçın birlikte oynamaya alışan bir ekip kurma hedefiyle sezona başlamıştı ama durum o kadar vahimleşti ki Beşiktaş bazı maçlara altyapıdan kadroya oyuncu takviyesi yaparak çıkabildi. Durum böyle olunca siyah beyazlılar bu sezon çıktığı 15 maçta sadece 6 galibiyet alabildi. Olumsuzlukların Şampiyonlar Ligi'ne de yansıması kaçınılmaz oldu ve Beşiktaş 4 maçta 4 mağlubiyet gördü.     

Beşiktaş'ta kadro istikrarı sağlanamadı, puan kayıpları geldi
Ghezzal'dan sakatlık sonrası sevindiren haber geldi

GHEZZAL TRABZON MAÇINDA OYNAYACAK
Sporting Lizbon maçının sonlarına doğru adalesini tutarak oyundan çıkan Rachid Ghezzal yürekleri ağza getirmişti. Cezayirli oyuncunun dün yapılan kontrollerinde ciddi bir probleme rastlanılmadı. Geçen sezonun asist kralı olan Ghezzal, yarın lider Trabzonspor ile oynanacak maçta forma giyebilecek.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...