Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Antwerp'e patladı

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Antwerp'e patladı

SPOR Haberleri

Gol perdesini Mert Hakan açtı, Meyer farkı ikiye çıkardı. Berisha jeneriklik volesiyle fişi çekti. Puan kaybetmesi hâlinde Avrupa'ya mendil sallayacak olan Sarı Kanarya tur şansını sürdürdü.

UĞUR AKTAN

Ligde son üç maçtan puansız ayrılan ve büyük bir kriz yaşayan Fenerbahçe, kötü gidişe Belçika'da son verdi. Avrupa Ligi'ndeki ilk galibiyetini Antwerp deplasmanında elde eden sarı-lacivertli takım, zaferini harika gollerle süsledi. Altay Bayındır, Enner Valencia, Luiz Gustavo gibi eksiklerle rağmen üç puana üç golle ulaşan Vitor Pereira'nın öğrencileri, Frankfurt'un Olimpiakos karşısında aldığı galibiyetle gruptan çıkma umutlarını da korudu.

Berisha'nın volesi
Maçta gol perdesi dokuzuncu dakikada açıldı. İrfan Can'ın pasıyla kaleyi cepheden gören Mert Hakan oldukça düzgün bir vuruşla Fenerbahçe'yi öne geçirdi: 1-0. Erken gelen golün moraliyle ataklarını sürdüren Fenerbahçe'de 16'da Mergim Berisha'nın pasıyla ceza sahasına giren Alman yıldız Max Meyer, "Ben de buradayım" mesajı verdi: 2-0. Son sözü ise Mert Hakan'dan aldığı pasla topu harika bir voleyle filelere gönderen Berisha söyledi: 3-0.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Antwerp'e patladı
Fenerbahçe, Antwerp'i 3 golle geçti

PEREIRA UMUTLU: TUR ATLAYABİLİRİZ
Ligde zor haftalar geçiren F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın maçın ardından yüzü gülüyordu. İlk on birde Konya maçına göre sekiz oyunculu rotasyona giden Portekizli çalıştırıcı, "Hem sonuçtan hem takımımın performansından çok mutluyum" derken, "Grupta şansımız var. Mücadelenin içindeyiz. Bu maçta oynadığımız futbolu oynarsak tur için şanslı olduğumuzu söyleyebilirim. Biz bu gruptan çıkabiliriz. Oyuncularımı tebrik ediyorum" sözlerini kullandı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...