Mesut Özil ve Rıdvan Dilmen'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret

Mesut Özil ve Rıdvan Dilmen'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Mesut Özil ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti. Özil, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla ziyareti duyurdu.

Fenerbahçeli yıldız futbolcu Mesut Özil ve eski milli futbolcu-yorumcu Rıdvan Dilmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.  Sosyal medya hesaplarından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rıdvan Dilmen ile çekildiği fotoğrafı paylaşan Mesut Özil, Türkçe ve İngilizce olarak, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Rıdvan Dilmen hocam ile futbol sohbeti." notunu düştü.

Mesut Özil ve Rıdvan Dilmen'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret
Mesut Özil'in Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili yaptığı paylaşım

ARSENAL'DEYKEN TEPKİ ÇEKMİŞTİ
2018'de Arsenal'de forma giyerken Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf çektirip paylaşan Mesut Özil, Almanlar tarafından hedef tahtasına konulmuştu. Almanya Futbol Federasyon, "Futbol ve Alman Futbol Federasyonu, Erdoğan tarafından yeterince saygı görmeyen değerleri savunuyor. Bu nedenle uluslararası oyuncularımızın seçim kampanyalarında manipüle edilmeleri iyi bir şey değil" demişti.
Daha sonra kendisini savunan Özil, 'ülkenin en yüce makamına saygının gereği' olduğunu söylemişti.


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...