Hamit Altıntop'tan 'Milli Takım'da kurumsallaşma' açıklaması: Artık 'one man show' bitti

Düzenleyen:
Hamit Altıntop'tan 'Milli Takım'da kurumsallaşma' açıklaması: Artık 'one man show' bitti

SPOR Haberleri

Eylül ayında Milli Takımlar Sorumlusu olarak göreve getirilen ve Milli Takım'ın yeni bir yapılanma içerisinde olduğunu belirterek "Artık 'One man show' bitti" diyen Hamit Altıntop, herkesin ayrı bir görevi ve sorumluluğu olduğunu söyledi.

Şenol Güneş ile yolların ayrılması sonrası yeni bir yapılanmaya giden A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktörlük görevine Stefan Kuntz getirilmiş, Milli Takımlar Sorumlusu ise Hamit Altıntop olmuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva Tesisleri'nde televizyon müdürleri ile bir araya gelen iki isim, milli takımın yeni yapılanmasına dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Altıntop, "Artık One Man Show bitti" diyerek Milli Takımların kurumsal bir yapıya bürüneceğini, herkesin ayrı görev ve sorumluluklarının olacağını belirtti.

"TÜRKİYE TÜM ÖNEMLİ İSTATİSTİKLERDE GERİ"

Habertürk’ten Serdar Ali Çelikler’in aktardığına göre; Kuntz'un sadece milli takımla ilgilenip onların başarısı için mesai harcayacağını belirten Altıntop, takımın iyi bir görüntü çizmediğini, 4-2 kazanılan Hollanda maçında dahi Türkiye’nin tüm önemli istatistiklerde geride olduğunu söyledi.

Altıntop, her Süper Lig ve Birinci Lig takımına altyapı akademisi kurulmasının da zorunlu hale getirileceğini belirtti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...