Falcao İspanya'da da 'sakat'

Düzenleyen:
Falcao İspanya'da da 'sakat'

SPOR Haberleri

Galatasaray'da mücadele ettiği dönem sakatlıklar yönünden bir türlü yüzü gülmeyen ve sarı-kırmızılı camianın beklentilerini karşılayamayan Radamel Falcao, transfer olduğu Rayo Vallecano'da da sakatlık kabusuyla karşı karşıya geldi.

Galatasaray'ın büyük ümitler ve yüksek transfer bedeliyle renklerine bağladığı Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao, iyi başladığı Rayo Vallecano kariyerine, aynı iyilikte devam edemedi. Vallecano'da oynadığı 7 maçta 5 gol atarak gözleri tekrar üzerine çeken Kolombiyalı 35 yaşındaki Radamel Falcao'nun sakatlık kabusu İspanya'da da başladı.

7. DAKİKADA GOL ATTI, HEMEN SONRASINDA SAKATLANDI
İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 13. haftasında Real Madrid, dün sahasında Rayo Vallecano'yu 2-1 mağlup ettiği maçta ikinci yarı oyuna girdikten 7 dakika sonra gol atan ve hemen sonrasında sakatlanarak oyundan çıkan Falcao hakkında kulüpten yazılı açıklama yapıldı.

3 İLA 4 HAFTA SAHALARDA OLAMAYACAK
Rayo Vallecano sağlık personeli, Falcao'nun sağ uyluk kasında yırtık yaşadığını bildirerek tahmini 3 ila 4 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Real Madrid'e karşı dün oynadıkları maçta Rayo Vallecano'da yedek başlayan ve 69. dakikada oyuna giren Falcao, takımı 2-0 yenik durumdayken 76. dakikada rakip ağları havalandırarak farkı 1'e indirmişti. Falcao, 80. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmıştı.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra geldiği Rayo Vallecano'da oynadığı 7 maçta 5 gol atan Falcao, hafta içinde kas ağrıları sorunu yaşamış ve bu yüzden Real Madrid maçında yedek başlamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...