Uğurcan Çakır, Dünya Kupası için iddialı: Savaşacağız

Uğurcan Çakır, Dünya Kupası için iddialı: Savaşacağız

SPOR Haberleri

Cebelitarık maçı hazırlıkları için toplanan Ay-yıldızlılarda kaleci Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu.

Millî takım kalecileri Katar için oldukça iddialı. Ay-yıldızlı ekibin kampında açıklamalar yapan millî file bekçimiz Uğurcan Çakır, "Bizim için Cebelitarık maçı çok önemli. Şansımızı son ana kadar zorlamak istiyoruz. Dünya Kupası'na gitmek istiyoruz. İnşallah iki müsabakadan da en iyi şekilde ayrılacağız. Milli takım için birlikte savaşacağız" dedi.

EN ÜST SEVİYEDEYİZ
Sinan Bolat, "Öncelikle Cebelitarık maçına odaklanmak istiyoruz. Oradan 3 puan alıp, güzel bir moralle Karadağ maçına çıkıp kazanmak istiyoruz” derken, ay yıldızlı formanın heyecanını ilk defa yaşayan Ersin Destanoğlu ise, "Çok mutluyum. Burası en üst seviye. Elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz" sözlerini kullandı.

Uğurcan Çakır, Dünya Kupası için iddialı: Savaşacağız
A Millî Takım, Cebelitarık maçı hazırlıklarını sürdürdü

MİLLÎ TAKIMDA CENGİZ ŞOKU
A Millî Takım’da Cengiz Ünder şoku yaşanıyor. Riva kampında kontrolden geçen Marsilyalı yıldız oyuncunun sağ arka adalesinde zorlanma tespit edilince Stefan Kuntz tarafından kadrodan çıkarıldı. Kadroya Cengiz'in yerine Ümit Millî Takım’dan Barış Alper Yılmaz dâhil edildi.


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...