Galatasaray'da ocak ayı transfer planı belli oldu

Galatasaray'da ocak ayı transfer planı belli oldu

SPOR Haberleri

Tecrübeli teknik adamın ısrarla istediği Gedson Fernandes için Benfica’yla yeniden masaya oturulacak. Ayrıca artık yaşlanan Muslera’ya da yerli bir alternatif alınacak.

Yalımcan Sarpyel

Ocak ayı yaklaşırken Galatasaray’ın da transfer listesi şekillenmeye başladı. Sarı kırmızılılar için ara transfer döneminin olmazsa olmazı ön libero. Bu bölge için arayışlarını sürdüren Aslan’ın liste başında Fatih Terim’in çok istediği ve Benfica’nın kadro dışı bıraktığı Gedson Fernandes’in yanı sıra, yaz döneminde de girişimleri olan Aliou Dieng bulunuyor. Orta saha takviyesinden sonra ise Galatasaray rotasını kaleye çevrilecek.

Galatasaray'da ocak ayı transfer planı belli oldu
Muslera bu sezon 21 resmî maçta forma giyerken kalesinde 25 gol gördü. Uruguaylı eldiven toplam 7 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı.

SON KARAR İRFAN
Millî takım dönüşleri sıkıntılı olan ve neredeyse idmana çıkmadan maç oynayan 35 yaşındaki Fernando Muslera’nın arkasına yerli bir kaleci almak isteyen Aslan devre arasında İrfan Eğribayat için Göztepe’nin kapısını çalacak. İzmir ekibine takas ve üzerine para teklif edilecek. Göztepe’nin İrfan’ı bırakmaya sıcak bakmadığı bilinse de 23 yaşındaki eldivenin G.Saray forması giymeye çok istekli olması Aslan’ın elini güçlendiriyor.          

İLK RAKİP BELLİ OLDU
Bursaspor ile özel maç

Millî arada oyuncularına üç gün izin veren Fatih Terim forma şansı bulamayan isimleri hazırlamak istiyor. Geçtiğimiz millî arada olduğu gibi iki hazırlık karşılaşmasına çıkacak Aslan ilk olarak cumartesi günü Florya Metin Oktay Tesislerinde Bursaspor ile karşılaşacak.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...