Fenerbahçe'ye Marcel Tisserand kötü haber

Düzenleyen:
Fenerbahçe'ye Marcel Tisserand kötü haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli Marcel Tisserand, Demokratik Kong'nun milli takım kampında sakatlandı. Sakatlığı üzerine kadrodan çıkarılan Tisserand'ın sağlık durumu hakkında net bir bilgi yok.

Ligde istediği çıkışı tam anlamıyla yakalayamayan ve taraftarın tepkisini toplayan Fenerbahçe'ye bir kötü haber de Demokratik Kongolu defans oyuncusu Marcel Tisserand'tan geldi. Tisserand, milli takım kampında sakatlanması üzerine kadrodan çıkarıldı.

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA NET BİLGİ VERİLMEDİ
Demokratik Kongo Cumhuriyeti Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, 2022 FIFA Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde yarın Tanzanya ve 14 Kasım Pazar günü Benin ile karşılaşacak milli takımın kafilesinde yer alan Tisserand'ın, kamp sırasında sakatlanarak kadrodan çıkarıldığı belirtildi.

Sakatlığın ayrıntılarına yer verilmeyen açıklamada, Demokratik Kongo Cumhuriyeti Teknik Direktörü Hector Cuper'in, Tisserand'ın yerine Arsene Zola'yı kadroya dahil ettiği ifade edildi.

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nin 30 kez formasını giyen Marcel Tisserand, bu sezon Fenerbahçe'de tüm kulvarlarda 12 maçta görev aldı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...