Duygulandıran anlar... Maçı bırakıp sakatlanan rakibini sırtında saha dışına taşıdı

Düzenleyen:
Duygulandıran anlar... Maçı bırakıp sakatlanan rakibini sırtında saha dışına taşıdı

SPOR Haberleri

Bölgesel Amatör Lig maçı kapsamında oynanan maçta, Elbistansporlu futbolcunun sakatlanması üzerine Yahyalıspor kaptanı, rakip oyuncuya kayıtsız kalamadı. Kaptan, acı çeken rakibini doktor kontrolü için saha dışına taşıdı.

Amatör Lig maçına, fair play damgasını vurdu. Elbistanspor-Yahyalıspor maçında yaşanan sakatlık sonrası, Yahyalısporlu kaptanın hareketi görenleri mest etti.  Elbistansporlu futbolcunun  sakatlanması üzerine yerde acı çektiğini gören Yahyalıspor kaptanı, sedye bulunamayınca  rakibini sırtlayıp müdahale edilmesi için saha dışına çıkarttı. 

SEDYE BULAMAYINCA RAKİBİNİ SIRTLADI
Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge 3. Grup'ta mücadele veren Yahyalıspor, geride kalan haftada Elbistanspor ile karşılaştı. Bu maçın 5. dakikasında rakip takım oyuncusu Şahin Çığlı sakatlık geçirdi. İlk müdahalesi saha içerisinde yapılan Şahin'in sedye ile kenara alınması gerekiyordu. Ancak sahada sedye olmamasından ötürü dışarı çıkamayan Şahin'in yardımına Yahyalıspor kaptanı Hasan Yazgan yetişti ve futbolcuyu sırtına alıp kenara taşıdı.

"ARKADAŞIMIN ACI İÇERİSİNDE OLDUĞUNU GÖRÜNCE YAPMAM GEREKENİ YAPTIM"
Yaptığı bu hareket ile hem takım arkadaşlarından hem de rakip takım taraftarlarından alkış toplayan Yahyalıspor kaptanı Hasan Yazgan, "Daha önce futbol sahasında babamı kaybettim ben. Rakip takım oyuncusu sakatlanmıştı. Kenara gitmesi gerekiyordu ve ne ayağının üzerine basabiliyordu ne de onu taşıyacak bir sedye vardı. Arkadaşımın acı içerisinde olduğunu görünce yapmam gerekeni yaptım. Sırtıma alıp saha kenarına götürdüm. Ben böyle gündem olacağını hiç düşünmemiştim" dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...