Emre Belözoğlu döneminde gelmişti! Lemos'un yeni rotası Başakşehir

Düzenleyen:
Emre Belözoğlu döneminde gelmişti! Lemos'un yeni rotası Başakşehir

SPOR Haberleri

Emre Belözoğlu'nun sportif direktör olduğu dönemde Fenerbahçe'ye transfer ettiği ancak beklentileri karşılayamayınca sarı lacivertli ekip tarafından Belçika ekibi Beerschot'a kiralanan Lemos, Başakşehir yolunda. Belözoğlu'nun 25 yaşındaki savunmacıyı kadrosunda görmek istediği iddia edildi.

Futbolu bıraktıktan sonra Fenerbahçe'de sportik direktör olarak göreve başlayan, sonrasında teknik direktörlüğe adım atan Belözoğlu, ilk transferlerini sarı lacivertli takım için yapmıştı. Belözoğlu, 'kefilim' diyerek sarı lacivertlilere transfer ettiği Mauricio Lemos'u Başakşehir'e getiriyor.

Belözoğlu'nun sportif direktörlük dönemindeki ilk transferlerinden olan 25 yaşındaki Uruguaylı stoper, sarı lacivertli ekipte beklentileri karşılayamayınca 1 yıllığına Belçika ekibi Beerschot'a kiralanmıştı. Lemos'un sezon sonunu beklemeden devre arasında geri döneceği iddia edildi.

LEMOS DA SICAK BAKIYOR

Akşam'da yer alan habere göre; 'Gençleşmemiz gerekiyor' diyen Belözoğlu, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 35 yaşındaki Alexandru Epureanu'nun yerine Mauricio Lemos'u transfer ediyor.

Belçika liginde son sırada olan Beerschot'ta kadroya giremeyen ve mutsuz olduğu iddia edilen Lemos da İstanbul ekibinde forma giymeye sıcak bakıyor. Fenerbahçe'nin ise kadroda düşünmediği Mauricio Lemos'un transferinde zorluk çıkarmayacağı belirtiliyor.

PİYASA DEĞERİ DÜŞÜYOR

Bu sezon Beerschot ile sadece 1 maça çıkabilen Mauricio Lemos, geride bıraktığımız sezonda Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 10 karşılaşmada görev almıştı.

25 yaşındaki Uruguaylının 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunurken oyuncunun güncel piyasa değeri 750 bin euro.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...