Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil'den dikkat çeken paylaşım

Düzenleyen:
Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil'den dikkat çeken paylaşım

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un geçtiğimiz günlerde Mesut Özil ile ilgili yaptığı açıklamalarından ardından yıldız futbolcudan dikkat çeken paylaşım geldi. Özil, sarı lacivertli formayı giyip eliyle kalbini gösterdiği bir fotoğraf paylaştı.

Lige iyi bir başlangıç yapan ancak ardından gelen kötü sonuçlarla taraftarların tepkisini çeken Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Özellikle Mesut Özil - Pereira gerginliği ile ilgili haberler spor gündemindeki yerini korkurken, Başkan Ali Koç'tan Özil ile ilgili önemli açıklamalar gelmişti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yıldız oyuncu için "Mesut'un artık ticari işlerini bırakıp Fenerbahçe'ye odaklanması lazım" demiş ve tartışmaların fitiini ateşlemişti. Bu sözlerin ardından Mesut Özil'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

MESUT ÖZİL'İN PAYLAŞIMI OLAY OLDU

Twitter ve Instagram'dan ortak paylaşımda bulunan yıldız oyuncu, sarı-lacivertli formayı giyip eliyle kalbini gösterdiği bir fotoğraf paylaştı. Paylaşımına  "Her zaman her yerde en büyük FENER" yazan Özil, #YaFenerYa hashtagini kullandı. ​Binlerce beğeni alan fotoğrafa yorumda bulunan taraftarlar, Mesut'a sahip çıktı.

Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil'den dikkat çeken paylaşım

Özil'in paylaşımına taraftarlardan destek mesajları yağdı.

ALİ KOÇ: MESUT, FENERBAHÇE'YE NASIL DAHA FAZLA KATKI VERİRİM DİYE DÜŞÜNMESİ LAZIM

Geçtiğimiz günlerde takımın gidişatına dair açıklamalarda bulunan ve Pereira ile yollarına devam edeceklerini belirten Ali Koç, Mesut ile ilgili de konuşmuş, "Artık işine odaklanması lazım. Ticari işlerini bırakıp nasıl Fenerbahçe'ye daha fazla katkı veririm, buna odaklanması gerekiyor. Hocamız, Mesut'tan en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğini bir daha gözden geçirmeli" ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...