Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kadın Milli Takımında erkek kaleci iddiası! Şikayette bulundular

Düzenleyen:
Kadın Milli Takımında erkek kaleci iddiası! Şikayette bulundular

SPOR Haberleri

Kadınlar Asya Kupası Elemeleri'nde oynanan Ürdün-İran maçının ardından İran kalecisinin kadın değil erkek olduğunun iddia edilmesi üzerine Ürdün Futbol Fedarasyonu, konuyla ilgili FIFA'ya şikayette bulundu.

Ürdün ile İran arasında oynanan Kadınlar Asya Kupası Elemeleri maçının ardından çok konuşulan bir iddia ortaya atıldı. Ürdün Futbol Federasyonu, İran kalecisinin kadın değil erkek olduğu iddiaları üzerine kalecinin cinsiyetinin doğrulanmasını talep eden bir şikayette bulundu.

Penaltı atışlarında gösterdiği performans ile takımına galibiyeti getiren kaleci ile ilgili iddialar üzerine Ürdün Futbol Federasyonu (JFA) Başkanı Ali Bin Al-Hussein, AFC'ye ilettikleri mektubu Twitter'da paylaştı.

"ŞEFFAF VE NET SORUŞTURMA" TALEBİ

AFC'ye gönderilen şikayet başvurusunda, "AFC'den, söz konusu oyuncunun ve takımdaki diğer kişilerin uygunluğunu araştırmak için bağımsız tıp uzmanlarından oluşan bir panel tarafından şeffaf ve net bir soruşturma başlatmasını talep ediyoruz" ifadeleri yer aldı.

25 Eylül'deki maçın 0-0 sona ermesinin ardından İran, Ürdün'ü penaltı atışlarında 4-2 mağlup ederek 2022 AFC Kadınlar Asya Kupası'na katılma hakkı elde etmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...