Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre Bölezoğlu, Tivibu Spor'a konuk oluyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Emre Bölezoğlu, Tivibu Spor'a konuk oluyor

SPOR Haberleri  / İHA

Türk futbolunun önemli isimlerinden Emre Bölezoğlu, Tivibu Spor özel röportajında Çiğdem Günal’ın sorularını cevaplayacak.

Türk Telekom'un dijital platformu Tivibu, programları ve özel konukları ile Türk futbolunun nabzını tutuyor. Dijital TV platformu ekranları bu akşam Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Bölezoğlu'nu ağırlayacak. Bölezoğlu, kariyerine ve Türk futboluna dair açıklamalarda bulunacak.

Medipol Başakşehir'deki teknik direktörlük görevine 4'te 4 ile önemli bir başlangıç yapan Bölezoğlu ile yapılacak röportajda; Medipol Başakşehir'in Spor Toto Süper Lig'deki bu sezonki performansı, genç teknik adamın geçtiğimiz sezon Fenerbahçe başındaki ilk teknik direktörlük deneyimi ve Türk futboluna dair konular konuşulacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda yapılacak ve Çiğdem Günal'ın moderatörlüğünde canlı yayınlanacak röportaj 20.15'te ekranlarda olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...