Kuntz'dan tedbirli açıklamalar: Daha bir şey başarmadık

Kuntz'dan tedbirli açıklamalar: Daha bir şey başarmadık

SPOR Haberleri

A Millî Takım'ın çalıştırıcı, "Kazanmamız gereken iki maçtan henüz birini kazandık. Karadağ'ı da yenmeliyiz" diye konuştu.

A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz yine ayakları yere basan açıklamalar yaptı. Karadağ maçına yönelik online bir basın toplantısı yapan Alman çalıştırıcı, "Mental anlamda güçlü bir rakiple oynayacağız" derken, rakip antrenör Radulovic'in 'Türkiye hücum yapacak ve biz de bunu değerlendireceğiz' sözleri üzerine görüşleri sorulunca, "Oyun planımız nedir? Bunu burada anlatamayız. Çıkardığı işten dolayı (Hollanda beraberliği) onu tebrik ediyorum" karşılığını verdi.

Kuntz'dan tedbirli açıklamalar: Daha bir şey başarmadık
A Milli Takım, Karadağ ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı

ABDÜLKADİR ON BİRE Mİ?
"On bir nasıl olacak?" sorusu da sorulan Kuntz, "Birincisi Abdülkadir (Ömür) hazır olacak mı, buna bakacağız. Cebelitarık maçında oynayanların fiziki durumu da önemli. Kim hazırsa bu doğrultuda bir maç planı çıkarırız” karşılığını verdi ve, "Açık konuşayım, şu ana kadar henüz hiçbir şeyi başarmadık. İki maç (Cebelitarık, Karadağ) öncesinde 'İki maçı da kazanmalıyız' demiştik ve sadece birini kazandık. Bu maçı da kazanmak zorundayız" sözlerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...