Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Miralem Pjanic milli takımdan ihraç edildi!

Düzenleyen: / Kaynak: Yeni Şafak
Miralem Pjanic milli takımdan ihraç edildi!

SPOR Haberleri  / Yeni Şafak

Bosna Hersek’te Miralem Pjanic krizi. Dünya Kupası elemelerinde Ukrayna ile karşı karşıya gelen Bosna Hersek'te Miralem Pjanic kadroda yer almadı. Yıldız oyuncunun basında çıkan fotoğrafları ve disiplinsiz tavırlarından dolayı kadro dışı bırakıldığı belirtildi.

Eleme maçlarında Finlandiya'ya 3-1 kaybeden Bosna-Hersek'te en büyük tepkiyi Beşiktaşlı Pjanic görmüştü. Beşiktaşlı yıldız oyundan çıkarken taraftardan büyük tepki görmüştü.

FOTOĞRAFLARI BASINA DÜŞTÜ

Maçtan sonra Pjanic'in bir mekanda Milli Takım eşofmanıyla nargile içtiği görüntüler paylaşıldı. Fotoğrafın maçtan bir gün önce olduğu iddiası ülkeyi karıştırmıştı.

Miralem Pjanic milli takımdan ihraç edildi!

MİLLİ TAKIMDAN İHRAÇ EDİLDİ

Dünya basınında bugün çıkan haberlerde Bosna Futbol Federasyonu'nun Pjanic'i disiplinsiz davranışları nedeniyle milli takımdan ihraç ettiği bilgisi paylaşıldı.

UKRAYNA MAÇININ KADROSUNA ALINMADI

Tecrübeli oyuncunun bu sebeple Ukrayna maçının kadrosuna alınmadığı ve takımdan gönderildiği aktarıldı. Miralem Pjanic, sezon başında Barcelona'dan Beşiktaş'a kiralık olarak transfer olmuştu. Boşnak yıldız siyah beyazlılarla sezona iyi bir giriş yaptıktan sonra sakatlanmış ve bir süre sahalardan uzak kalmıştı.

Miralem Pjanic milli takımdan ihraç edildi!

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Yeni Şafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...