Atiba ve Larin dinlenmeden Alanya yolunda

Atiba ve Larin dinlenmeden Alanya yolunda

SPOR Haberleri

Toronto’dan İstanbul’a 20 saatlik yolculuk sonunda gelecek olan Atiba ve Larin, çantalarını toplayamadan yine deplasman yolunu tutacak

MURAD TAMER

Beşiktaş ligde yarın sezonun geri kalanını büyük ölçüde şekillendirecek bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Ligin dişli takımlarından Alanyaspor’la deplasmanda karşılaşacak olan siyah beyazlılar şampiyonluk yarışında daha da geriye düşmemek için bu maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Zorlu mücadele öncesi Beşiktaş’ın önemli silahlarının yaşayacağı yol yorgunluğu ise teknik ekibi endişelendiriyor. Kanada Millî Takımı’nın Dünya Kupası eleme maçları için ülkelerine giden Atiba ve Larin 20 saatlik uzun ve yorucu yolculukların ardından bugün İstanbul’da olacak. 

Yalçın düşünceli
Günü izinli geçirmesi beklenen iki oyuncu da neredeyse dinlenmeden bu defa İstanbul-Alanya yolculuğuna çıkacak. Bir hafta içinde toplamda 17.200 kilometrelik yolculuk yapacak olan ikilinin yorgunluk durumu sebebiyle teknik direktör Sergen Yalçın kadro kurmakta zorlanıyor. Batshuayi’nin hasta olması sebebiyle santrforda Larin’i görevlendirmek isteyen tecrübeli çalıştırıcı son kararını bugün verecek. Kartal’ın teknik patronu, Atiba ve Larin’le bir araya gelerek oyuncularının durumu sonrasında Alanya maçı ilk 11’ini netleştirecek.

Atiba ve Larin dinlenmeden Alanya yolunda

ÜÇ AYDA BÜYÜK ARTIŞ
Beşiktaş’ta bugün yapılacak mali genel kurul öncesi kulübün borcu açıklandı. Kulübün borcu, 30 Haziran 2021 tarihinde 4 milyar 382 milyon lira olarak duyurulmuştu. Üç ayda 50 milyon liralık artışla borcun 4 milyar 434 milyon liraya çıktığı belirtildi.

TESİSLERE GİREMİYOR
Yaptığı paylaşımlarla camianın tepkisini çeken N’Sakala son idmanda yer almamıştı. Kadro dışı kaldığı resmen açıklanmasa da Kongolu oyuncunun tesislere gelmemesi istendi. N’Sakala’nın, Alanyaspor maçı sonrası kadro dışı bırakıldığının açıklanacağı öğrenildi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...