Geri dönmesi bekleniyordu... Galatasaray'a Sacha Boey şoku!

Düzenleyen:
Geri dönmesi bekleniyordu... Galatasaray'a Sacha Boey şoku!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın genç sağ beki Sacha Boey'in, sakatlığı ile ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı. Yakın zamanda geri dönmesi beklenen futbolcunun, bir süre daha sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Fenerbahçe derbisi öncesi çalışmalarına hız veren ve moral depolamaya çalışan Galatasaray'da beklenmedik gelişme canları sıktı. Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey'in sakatlık sonrqsı başlayan  tedavi sürecinin yine uzadığı öğrenildi. Yakın zamanda geri dönmesi beklenen Fransız topçu ile ilgili beklenmedik gelişmenin ardından Boey'in aynı sakatlığı yaşamaması adına 2 hafta daha takımdan ayrı kalacağı bildirildi.

BOEY 2 HAFTA DAHA SAHALARDAN UZAK KALACAK
Bein Sports'un alınan bilgiye göre; genç futbolcunun aynı sakatlığı tekrar yaşamaması adına tedavi süreci 2 hafta daha uzatıldığı duyuruldu. Bu sezon Süper Lig ve Avrupa olmak üzere 7 maçta sahaya çıkan Sacha Boey bu karşılaşmalarda 1 gol kaydetti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...