Scoutlar derbide tribünde: İki futbolcu yakın markajda

Düzenleyen:
Scoutlar derbide tribünde: İki futbolcu yakın markajda

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Galatasaray'a konuk olacak Fenerbahçe'nin yıldız savunmacıları İspanyol ve İngiliz kulüplerin radarında. Scoutlar, Kim Min-Jae ile Attila Szalai için tribünde olacak.

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Galatasaray, evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek. Zirve yarışına tekrar dahil olmak ve puan farkını açmamak için iki ekibin de 3 puan parolasıyla sahaya çıkacağı maçta yıldız oyuncular dev kulüplerin hedefinde olacak.

Avrupa ekiplerinin yoğun ilgi gösterdiği sarı lacivertlilerin savunmacıları Kim Min-Jae ile Attila Szalai scoutların radarında. İki futbolcuya yönelik teklifler her gün biraz daha fazla kafa karıştırıyor.

Fenerbahçe’deki başarılı performanslarını milli forma altında da sürdüren iki lejyonerin piyasası ve talipleri artıyor. Kim ile Szalai’yi devre arasında Fenerbahçe’den koparmak isteyen İngiliz ve İspanyol kulüpleri ciddiyetlerini Galatasaray maçına çıkarma yaparak gösterecek. Derbide scoutlar tribünde olacak. (Haber7)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...