Sergen Yalçın: Ayağa kalkacağız

Sergen Yalçın: Ayağa kalkacağız

SPOR Haberleri

Ajax maçından itibaren yavaş yavaş normalleşme sürecine gireceklerini belirten Yalçın “Bu durum böyle gitmez. Beşiktaş düştüğü yerden ayağa kalkmasını bilir” dedi.

Murad Tamer

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam karşılaşacakları Ajax maçı öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. Yaşadıkları kötü gidişatın camiayı çok üzdüğünü söyleyen tecrübeli çalıştırıcı “Ajax maçından itibaren ve Giresunspor karşılaşmasıyla birlikte normalleşme sürecine gireceğimizi düşünüyorum. Çünkü burası Beşiktaş ve bu kötü gidişat hep böyle sürmez. Beşiktaş, düştüğü yerden ayağa kalkmasını bilir. Her zaman ayağa kalkmıştır. Takıma da inanıyorum” sözlerini kullandı.

Sergen Yalçın: Ayağa kalkacağız
Tedavisi için gittiği İngiltere’den hasta dönen Batshuayi son iki idmana çıkmasına rağmen Ajax maçında kulübede olacak.

ZAMAN ALACAK
Şampiyonlar Ligi’nde kazanabilecekleri maçlar yaşadıklarını söyleyen Yalçın “Hedefleri ne kadar yukarı koyarsanız, hayal kırıklıkları da o kadar büyük olur’ demiştim. Oyuncu sakatlıkları bizi büyük sıkıntıya soktu. Bireysel hatalar ve yediğimiz basit goller de istediğimiz noktada duramamamızı sağladı. Hem ligde hem de Avrupa’da aldığımız sonuçlar beklentinin altında. Hedeflerin çok uzağındayız ve bunun farkındayız. Normale dönmek biraz zaman alacak ve belli bir süre gerektirecek gibi görünüyor” diye konuştu.  


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...