Dorukhan Toköz: Önce kupa sonra Avrupa

Dorukhan Toköz: Önce kupa sonra Avrupa

SPOR Haberleri

Avrupa’ya gitmeyi beklerken Trabzonspor’a ‘evet’ diyen yıldız oyuncu “Burada şampiyon olduktan sonra Avrupa olur inşallah” temennisinde bulundu.

Trabzonsporlu oyuncu Dorukhan Toköz, dün basın mensuplarının karşısına çıktı. Hedeflerinden bahseden yıldız futbolcu “Sakatlığı atlattım çok şükür. Herkesin kariyerinde inişler çıkışlar olur. Puan farkı olarak öndeyiz ancak ikinci devre çok daha önemli. Zorlu maçlar bizi bekliyor olacak. Takım olarak konsantre olmuş durumdayız. Burada şampiyon olup ondan sonra Avrupa’ya giderim inşallah” temennisinde bulundu.

Arkadaşlık süper
Eskişehir ve Beşiktaş’ta da sağ bekte görev aldığını hatırlatan Dorukhan “Benim için mevki fark etmiyor. Nerede ihtiyaç olursa, hoca nerede görev verirse orada oynuyorum. Bruno Peres sakatlanmıştı, Hoca’m öyle layık gördü orada oynattı. Buraya çabuk adapte oldum. Takımdaşlık, arkadaşlık üst düzeyde. Herkes bizim için şampiyonluk yakıştırması yapıyor ama biz ayaklarımız yere basarak mutlu sona ilerlemek istiyoruz” dedi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...