Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vedat Muriç adım adım Fenerbahçe'ye

Düzenleyen:
Vedat Muriç adım adım Fenerbahçe'ye

SPOR Haberleri

Sezon başında transfer olduğu Lazio'da beklentileri karşılayamayan ve takımdan ayrılacağı iddia edilen Muriç'in Fenerbahçe ile tekrar anlaşmaya yakın olduğu ileri sürüldü.

Sezon başında Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan ancak beklentileri karşılayamayan Kosovali golcü Vedat Muriç'in İtalyan ekibinden ayrılacağı iddiaları gün geçtikçe güçleniyor.

SARI LACİVERTLİLER DEVREDE

Devre arasında transfer önceliğini forvet hattına vermek isteyen Fenerbahçe'de Vedat Muriç gündeme gelen isimlerden biri. Son vuruşlardaki sıkıntıyı çözmek isteyen yönetim ve teknik ekibin, Lazio'ya geçen sezon 20 milyon Euro'ya yakın bonservis bedeliyle sattığı Kosovalı oyuncu için devrede olduğu iddia edildi.

Geçen hafta İtalyan basınında yer alan haberler ise bu iddiaları güçlendirdi. Muriç'in gözden çıkartıldığı ve yerine bir oyuncu alınınca gitmesine izin verileceği kaydedilen haberlerde Lazio’nun Erik Botheim'in transferi için 21 yaşındaki forvet ve kulübü ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı kaydedildi.

Vedat Muriç adım adım Fenerbahçe'ye

Transfermarkt'a göre Vedat Muriç'in güncel bonservis bedeli 8 milyon Euro.

TEK PÜRÜZ OPSİYON

İtalyan basını, bu gelişmenin ardından Muriç'in kiralık olarak Fenerbahçe'ye dönebileceğini yazdı. Yönetim, Avrupa'dan talipleri bulunan Min-jae Kim, Attila Szalai ve Altay Bayındır'dan birini yüksek bir bedelle satarsa, Muriç'in bonservisini almak istiyor. Ancak satış yapılmazsa, Kosovalı'nın maliyetini karşılamak çok zor olacak. Sarı lacivertliler bu nedenle opsiyonun zorunlu olmaması için bastırıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...