Katar yolu dev yolu | İşte Dünya Kupası play-off rakiplerimiz

Katar yolu dev yolu | İşte Dünya Kupası play-off rakiplerimiz

SPOR Haberleri

Ay yıldızlılar Cristiano Ronaldo'lu Rortekiz'i geçerse son Avrupa Şampiyonası'nın sahibi İtalya ile Kuzey Makedonya maçının galibiyle eşleşecek.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı final kura çekimi, İsviçre'nin Zürih kentindeki FIFA merkezinde gerçekleştirildi. A Millî Futbol Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde Portekiz ile eşleşti. Millîler, Portekiz'i elemesi hâlinde 2022 FIFA Dünya Kupası'na katılabilmek için İtalya-Kuzey Makedonya eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Kazanan turluyor
Kura çekiminde Türkiye'yi Futbol Federasyonu Millî Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz temsil etti. Play-off'ta karşılaşmalar, tek maç üzerinden oynanacak. Yarı finalde seri başı takımların ev sahibi avantajı olacak. Play-off'larda yarı final maçları 24 Mart, final maçları ise 29 Mart 2022'de yapılacak.

Katar yolu dev yolu | İşte Dünya Kupası play-off rakiplerimiz
A Millî takımımızın play-off rakibi Portekiz oldu

En zor yol
Kura çekiminin ardından kısa bir değerlendirmede bulunan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, "En zor yol C Yolu'ydu, biz de oradayız. Ancak göreve başladığımdan bu yana gördüklerim bana büyük bir umut veriyor. Buraya kadar geldik, bundan sonra da neler yapabileceğimizi hep beraber göreceğiz" ifadelerini kullandı.

GÜÇLÜ VE SIKINTILI
Portekiz sallanıyor

EURO 2016 ve 2019 Uluslar Ligi şampiyonu Portekiz, eleme grubunda Sırbistan'ın gerisinde kalarak hayal kırıklığı yaşadı. 35 yaşındaki Cristiano Ronaldo, mutlaka Katar biletini almak istiyor. Teknik direktör Fernando Santos, "Katar'a gidemezsek görevi bırakacağım" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...