Beşiktaş'ın Kadıköy planı

Beşiktaş'ın Kadıköy planı

SPOR Haberleri

Yönetimin 'Sana güveniyoruz' mesajını verdiği tecrübeli çalıştırıcı Sergen Yalçın, "İhtiyacımız üst üste iki maç kazanmak. Ardından Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yeneriz" dedi.

Murad Tamer

Beşiktaş'ın sahasında Giresunspor'a 4-0 mağlup olmasının ardından istifaya hazırlanan Sergen Yalçın, yönetimin desteğiyle kendine geldi. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin güvenini ifade ettiği tecrübeli çalıştırıcı takımı bir an önce ayağa kaldırmak için kolları sıvadı. Radikal kararlar beklenmezken, hedef derbiye kadar kayıpsız gitmek. Ligde Kasımpaşa ve Kayserispor maçlarından kazanmaları gerektiğini belirten Sergen Hoca, Kadıköy'de zaferden emin.

N'SAKALA'YA AF ÇIKIYOR
Sergen Yalçın takımın sadece iki maçlık seriye ihtiyacı olduğunu, bunu başarmaları hâlinde arzuladıkları futbolu sergileyebileceklerini ve takımın rayına oturacağını söyledi.  Öte yandan tecrübeli çalıştırıcı kadro dışı kararlarından uzak duruyor. Şu anda oyunculara ceza vermenin mental anlamda dağılan takımı daha da olumsuz etkileyebileceğini düşünen tecrübeli çalıştırıcı, bir süredir kadro dışı olan N'Sakala'nın da affını gündeme getirecek.    

Beşiktaş'ın Kadıköy planı

TAM DESTEK
Kasımpaşa maçı hazırlıklarına dün başlayan Beşiktaş'ta birlik ve beraberlik havası dikkat çekiyor. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetici Emre Kocadağ, gerek Sergen Yalçın'a destek olmak için gerekse de takıma moral vermek için dünkü antrenmanı tesislerde takip etti ve idman sonrası oyuncularla sohbet etti.

YÜZÜ GÜLÜYOR
Yönetimin kendisine verdiği desteğin ardından Başkan Ahmet Nur Çebi ve Asbaşkan Emre Kocadağ'ın dünkü idmana gelmesi Sergen Yalçın'ın yüzünü güldürdü. Tecrübeli çalıştırıcı, Giresunspor maçının ardından çıktığı ilk idmanda moralli gözüktü.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...