Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ın Kasımpaşa karşısında tek çaresi kazanmak

Beşiktaş'ın Kasımpaşa karşısında tek çaresi kazanmak

SPOR Haberleri

Beşiktaş hem özlenen futbolunu yeniden gösterebilmek için sahaya çıkacak hem de Giresun maçında denenen çift santrforlu sistem yerine de 4-1-4-1’e dönüş yapılacak.

MURAD TAMER

Tarihinde ilk defa üst üste altı resmî maçtan mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş, Kasımpaşa’yı yenerek kötü gidişe dur demek istiyor. Hem takım hâlinde hem de bireysel toplantıların yanında taktik antrenmanlara da ağırlık veren Sergen Yalçın, Kasımpaşa maçında kayıp istemiyor. Amaç Fenerbahçe derbisine kadar iki maçı da kazanmak. Tecrübeli çalıştırıcı takıma yenilik kazandırmak amacıyla bazı oyunculara saha içinde ekstra görevler verdi. Hedef; takımın özellikle hücum anlamındaki eksiklerinin giderilmesi…

Pjanic sevinci
Ayrıca geçen hafta Giresunspor karşısında denenen çift santrforlu sistemden vazgeçildi. Siyah beyazlılar alışık olduğu 4-1-4-1 düzeninde sahaya çıkacak. Öte yandan sakatlığını atlatan Pjanic'in dünkü çalışmaya katılması teknik heyeti sevindirdi. Boşnak yıldızın bugünkü maça ilk 11'de başlaması planlanıyor. Bu arada yönetim de kritik Kasımpaşa maçı öncesi neredeyse Ümraniye Nevzat Demir Tesislerinden ayrılmadı. Başkan Ahmet Nur Çebi ve Asbaşkan Ahmet Nur Çebi son iki idmanı da izleyerek takıma destek verdi.

Beşiktaş'ın Kasımpaşa karşısında tek çaresi kazanmak
Beşiktaş, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını tamamladı

YİNE TEPKİ ÇEKTİ
Kadro dışı bırakılan N’Sakala’nın dün paylaştığı video yine tepki çekti. Kendisi gibi kadro dışı olan Ljajic ve Lens’i çeken N’Sakala “Lens bizi iyi çalıştırıyor. Hâlâ fitiz, merak etmeyin” ifadelerini kullandı. Ljajic’in idman sahasında bacak bacak üstüne atmış rahat tavrı da eleştirildi.

BÜYÜK İNDİRİM
Beşiktaş Kulübü, Yukatel Kayserispor maçının biletlerinin yüzde 50 indirimli olarak satışa sunulacağını açıkladı. Siyah beyazlıların taraftar grubu Çarşı da bu karar üzerine yönetime sosyal medyadan teşekkür etti. En ucuz biletin fiyatı 60 lira olarak belirlendi.

PFDK'NIN CEZASI: Necip'e iki maç
Giresunspor maçında rakibine yaptığı faul sebebiyle direkt kırmızı kart gören Necip Uysal'a PFDK iki maç ceza verdi. Ayrıca karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Nur Çebi'ye de 21 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

AĞRILARI VAR
Bu sezon sakatlıkların yakasını bırakmadığı Beşiktaş’ta Rıdvan Yılmaz’ın ağrılarının devam ettiği öğrenildi. Millî futbolcunun sakatlığının büyük ölçüde geçmiş olmasına rağmen Sergen Yalçın, kulüp doktorlarının son raporuna göre Rıdvan’ı kadroya alma kararını verecek.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...