Trabzonspor pankart açtı, Fenerbahçe cevap verdi

Düzenleyen:
Trabzonspor pankart açtı, Fenerbahçe cevap verdi

SPOR Haberleri

Dün gerçekleştirilen Trabzonspor'un 78. Olağan Genel Kurulu'nda '2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor' yazılı pankart açılması sonrası Fenerbahçe'den konu ile ilgili ses getiren bir paylaşım geldi.

Trabzonspor'un 4-5 Aralık tarihli 78'inci Olağan Genel Kurulu'nda '2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor' yazılı pankart açıldı. Açılan pankartın ardından Fenerbahçe, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Sarı lacivertli ekibin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda kupanın fotoğrafına yer verilerek, ''Değişmez, yorumlanamaz, tartışmaya açılamaz bir gerçeği 'herkesin anlayacağı şekilde' bir kez daha hatırlatıyoruz: 2010-11 Şampiyonu Fenerbahçe'dir!'' ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe Kulübü'nün bu paylaşımı, kısa süre içerisinde sarı lacivertli taraftarlar tarafından etkileşim yağmuruna tutuldu, on binlerce yorum ve beğeni aldı.

Trabzonspor pankart açtı, Fenerbahçe cevap verdi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...