Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eski milli futbolcu Osman Arpacıoğlu hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Eski milli futbolcu Osman Arpacıoğlu hayatını kaybetti

SPOR Haberleri  / AA

Futbol oynadığı dönemde adı 'Bay gol' olan ve Fenerbahçe ile Mersin İdmanyurdu formaları giyen eski milli futbolcu Osman Arpacıoğlu, hayatını kaybetti.

Fenerbahçe'nin eski milli futbolcusu Osman Arpacıoğlu hayatını kaybetti.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, "Türk futbolunun değerli isimlerinden, A Milli Takımı'mız ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Osman Arpacıoğlu'nun vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Osman Arpacıoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri, Fenerbahçe Kulübü ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz" denildi.

Uzun dönemler Fenerbahçe ve Mersin İdman Yurdu kulüplerinde oynayan, Süper Lig'de 1972-1973 sezonunda gol kralı olan Osman Arpacıoğlu, 1968-1974 yılları arasında 13 kez A Milli Takım formasını terletti.

Osman Arpacıoğlu anısına bugün ve yarın oynanacak tüm maçlarda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.

FENERBAHÇE'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Fenerbahçe Kulübü, sosyal medya hesabından yayımladığı başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Fenerbahçemizin eski milli futbolcusu, Bay Gol lakaplı Osman Arpacıoğlu’nun vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Camiamızın değerli ismi Osman Arpacıoğlu’na Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz."

Eski milli futbolcu Osman Arpacıoğlu hayatını kaybetti

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...