Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt ile berabere kaldı

Düzenleyen:
Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt ile berabere kaldı

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nun son haftasında Fenerbahçe, Alman ekibi Eintracht Frankfurt'u konuk etti. Maç berabere sonuçlandı.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nun 6. ve son haftasında Fenerbahçe ile Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımı Kadıköy'de karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi.

29. dakikada Eintracht Frankfurt öne geçti. Kostic'in ara pasında penaltı noktası civarında topla buluşan Sow'un yerden plasesinde top filelere gitti: 0-1.

42. dakikada Fenerbahçe beraberliği yakaladı. İrfan Can'ın sağdan ortasında savunmanın uzaklaştıramadığı top penaltı noktası civarında Berisha'nın önünde kaldı. Berisha'nın gelişine şutunda top ağlarla buluştu: 1-1.

İlk yarıda başka pozisyon olmadı ve takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle girdi.

İkinci yarıda da başka gol olmadı ve maç böyle bitti. Fenerbahçe, yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda devam edecek.

Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt ile berabere kaldı

PEREIRA'DAN 7 DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde Eintracht Frankfurt ile oynayacağı maça 7 farklı isimle çıktı. Fenerbaçhe Teknik Direktörü Vitor Pereira, ligdeki Çaykur Rizespor maçına göre ilk 11’de 7 değişiklik yaptı.

Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt ile berabere kaldı

ASLAR DİNLENİYOR

Ligde pazartesi günü oynayacağı Gaziantep maçını düşünen Portekizli teknik adam, as oyuncularını dinlendirdi. Çaykur Rizespor maçında ilk 11’de sahaya çıkan Tisserand, Mesut Özil, Luiz Gustavo, Rossi, Ferdi Kadıoğlu ve Osayi Samuel yedekler arasında yer aldı. UEFA listesinde yer almayan Crespo ise doğal olarak maç kadrosunda bulunmadı.

Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt ile berabere kaldı

PELKAS 6 HAFTA SONRA KADRODA

Bu futbolcuların yerine Serdar Aziz, Sosa, Miha Zajc, Pelkas, Novak, Nazım Sangare ve İrfan Can Kahveci ilk 11’de oynadı. Böylelikle Yunan futbolcu Dimitris Pelkas, 6 hafta sonra ilk 11’de görev aldı. En son ligin 11. haftasında 30 Ekim tarihinde Konyaspor maçında ilk 11’de şans bulan Pelkas, 41 gün sonra yeniden sahaya çıktı. Avrupa Ligi’nde Royal Antwerp ve Olympiakos maçlarında oyuna sonradan dahil olan Yunan futbolcu, ligde son 3 mücadelede Galatasaray, Göztepe ve Çaykur Rizespor maçlarında forma giyememişti.

Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt ile berabere kaldı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...