Beşiktaş'ta yeni hedef Bilic

Beşiktaş'ta yeni hedef Bilic

SPOR Haberleri

Daniel Farke'den olumsuz cevap alan yönetim Hırvat teknik adamla anlaştı ancak Çin kulübüyle devam eden sözleşme büyük problem.

MURAD TAMER

Sergen Yalçın’ın istifası sonrası teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş'ın ilk girişimi olumsuz sonuçlandı. Siyah beyazlılar son olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Norwich City'deki görevine son verilen Daniel Farke ile temas kurmuştu. Şu anda boşta olan 45 yaşındaki çalıştırıcıya teklifini ileten siyah beyazlı yönetim olumsuz cevap aldı. Serbest durumda olan Farke, sezon devam ederken takım çalıştırmak istemediğini Beşiktaş yönetimine aktardı. Siyah beyazlılar, Daniel Farke’ye 1,5 yıllık sözleşme teklifinde bulunmuştu. Ayrıca Alman teknik adamın kariyerini Bundesliga'da sürdürmek istediğini ilettiği de öğrenildi.

İŞ BİRLİĞİ BAŞLADI
Teknik direktör tercihini yabancı hocadan yana kullanmaya karar veren Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi, Farke'den gelen olumsuz cevap gelince rotayı eski teknik direktörüne çevirdi. Siyah beyazlılar takımın başına getirmek için Slaven Bilic ile temaslar kurmaya başladı. Beşiktaş'a dönmek istediğini söyleyen Hırvat teknik adamın, Çin’in Beijing Guoan ekibiyle devam eden sözleşmesi büyük problem teşkil ediyor. Siyah beyazlı kulübün avukatları, Bilic'in avukatlarıyla birlikte feshedilebilmesi için sözleşme üzerinde birlikte çalışıyor.

Beşiktaş'ta yeni hedef Bilic

BİR DE SIFIR ÇEKMESEYDİ...
Şampiyonlar Ligi macerası puansız olarak biten Beşiktaş'ın tesellisi yan gelirler oldu. Siyah beyazlılar katılım payı olarak 14,8 milyon avro, Avrupa’da son 10 yıllık kulüp başarısı ile oluşan katsayı payı olarak 10.2 milyon avro ve 2,5 milyon avro yayın geliriyle toplamda 27,5 milyon avroyu kasasına koydu.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...