Galatasaray transferin masraflarını çıkardı

Galatasaray transferin masraflarını çıkardı

SPOR Haberleri

Sezona 11 yeni isim ve gençleştirme harekâtıyla giren sarı kırmızılılar takviyeye 22 milyon avro harcamıştı, UEFA’dan ise şimdiden 17,5 milyon avro kasaya girdi…

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray, zorlu Avrupa Ligi E Grubu’na dördüncü torbadan katılmasına rağmen lider çıkmayı başardı, elde ettiği bu başarı ülke puanına da doğrudan yansırken Avrupa’da da büyük sükse yaptı. Sarı kırmızılılar sezona 11 yeni transfer ve geleceğin takımını kurma parolasıyla başladı. Aslan’ın yaptığı takviyelerin yaş ortalaması 23,5 iken, ödediği toplam bonservis miktarı ise 22 milyon avroydu. Teknik Direktör Fatih Terim ve Galatasaray yönetimi gelinen noktada ne kadar doğru bir adım attıklarını gösterdi.

YENİ YILDIZLAR YOLDA
Cimbom, Avrupa Ligi’nde topladığı 12 puan karşılığı aldığı bonuslar ve son 16 turu primleriyle birlikte kasasına 17,5 milyon avro koydu. Avrupa’da alınacak her puan bu miktarın daha da artmasını sağlayacak. Neredeyse yaz dönenimin transfer maliyeti şimdiden çıkarken, Avrupa sahnesinde kendini gösteren oyuncular da değerlerini katladı. Yaklaşan ara transfer dönemi öncesi Gedson Fernandes, Dennis Man gibi yıldızları kadrosuna katmak isteyen sarı kırmızılılarda teknik heyet ve yönetimin eli bir hayli rahatladı.

Galatasaray transferin masraflarını çıkardı
Galatasaray, Sivasspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı taktik idmanla sürdürdü

MARCAO BELİRSİZLİĞİ
Lazio maçı öncesi ısınırken sol kasığında ağrı hissetmesine rağmen sahaya çıkan ve 90 dakika forma giyen Marcao’nun Sivas karşısında oynayıp oynayamayacağı bugün belli olacak. Sivas yolculuğu öncesi sağlık heyeti Brezilyalıyı denemeye alacak.

ASLAN'IN KAZANDIĞI PARA
>  Yayın havuzundan: 5,35 milyon avro
>  Katılımdan: 3,63 milyon avro
> Performanstan: 3,15 milyon avro
> Grup liderliğinden: 1,1 milyon avro
> Katsayı geliri: 3,168 milyon avro
> Son 16 turu primi: 1,2 milyon avro


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...