Galatasaray'da Avrupa'dan sonra sıra ligde

Galatasaray'da Avrupa'dan sonra sıra ligde

SPOR Haberleri

Oyuncularına “Henüz kaybedilmiş bir şey yok” diye seslenen Fatih Terim “Bir galibiyet serisi bizi istediğimiz yola sokacaktır” ifadelerini kullandı

YALIMCAN SARPYEL

Avrupa’daki başarısını şu ana kadar ligde sergilemeyen Galatasaray, iyi bir seri yakalayarak, zirveyle puan farkını eritmek istiyor. Mart ayına kadar Avrupa Ligi’nde karşılaşmaya çıkmayacak olan sarı kırmızılılar bu süre zarfında lig ve kupaya odaklanacak. Hedefini bu periyottaki bütün maçlardan 3 puan çıkarmak olarak belirleyen Cimbom, Sivas galibiyetiyle çıkışı başlatmayı planlıyor. Dört günlük zaman içinde Roma’dan sonra Sivas deplasmanına çıkacak olan sarı kırmızılılar yorgunluğu dert etmiyor.

İstikrarı yakalayacağız
Teknik Direktör Fatih Terim öğrencilerinin dinlenmeleri için son üç günde daha esnek bir idman programı uygularken tek taktik çalışması yaptırdı. Bu sayede takımın dinlenmesini amaçlayan tecrübeli teknik adam oyuncularıyla yaptığı maç toplantısında “Avrupa Ligi’nde ilk bölümü başarıyla tamamladık. Artık aynı istikrarı lige de yansıtıp gerçek gücümüzü göstermeliyiz. Yakalayacağımız bir seri bizi istediğimiz yola sokacaktır. Henüz kaybedilmiş bir şey yok” diyerek oyuncularını motive etti.

SON TESTİ NEGATİF
Covid-19 testi pozitif çıktığı için Altay ve Lazio maçlarında forma giyemeyen Cicaldau’nun dün yapılan testi negatife dönünce, oyuncu Sivas kafilesinde yer aldı. Hastalığı hafif geçirdiği için bireysel çalışmalarla kendini hazır tutan Rumen oyuncuyu Fatih Terim ilk on birde görevlendirecek.

AĞRILARI SÜRÜYOR AMA…
Galatasaray dün İstanbul’da yaptığı son idmanın ardından özel bir uçakla Sivas’a gitti. Lazio maçı öncesi kasığında ağrı hissetmesine rağmen maçta oynayan Brezilyalı, son taktik çalışmasında da yer almamasına rağmen Sivas’a götürüldü. Marcao’nun durumu maç saatinde netlik kazanacak.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...