Nihai karar yarın verilecek: Beşiktaş’ta aday sayısı 2’ye düştü

Düzenleyen:
Nihai karar yarın verilecek: Beşiktaş’ta aday sayısı 2’ye düştü

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta bugün gerçekleşen yönetim kurulunun ardından adı geçen isimlerin 2'ye düştüğü; yerli isim olarak Rıza Çalımbay'da yabancı hoca olarak da Bruno Pinheiro'da karar kılındığı öğrenildi.

Sergen Yalçın'dan sonra teknik direktör arayışının devam ettiği Beşiktaş'ta aday sayısı ikiye düştü. Yerli teknik adam için Rıza Çalımbay isminin, yabancı teknik adam içinse Bruno Pinheiro'nun düşünüldüğü öğrenildi. Konuya ilişkin nihai kararın ise yarın verileceği bildirildi.

"BEŞİKTAŞ'IN İÇİNDEN BİR İSİM OLSUN"
Beşiktaş'ta teknik direktörün belirlenmesi için gerçekleşen yönetim kurulu toplantısı biraz önce sona erdi. Siyah-beyazlı ekibin gündeminde birçok hoca yer alırken, bugün gerçekleşen toplantıyla birlikte bu sayı 2'ye indi. Yönetim Kurulu'nun "Yerli bir hoca olacaksa, Beşiktaş'ın içinden gelen bir isim olsun" önerisi, Başkan Ahmet Nur Çebi'den de kabul gördü. 

GÜÇLÜ ADAY RIZA ÇALIMBAY 
Yerli hoca konusunda Rıza Çalımbay isminde karar kılınırken, yabancı konusunda ise Bruno Pinheiro öne çıktı. Bu iki isim için son kararı Başkan Ahmet Nur Çebi verecek. Hafta sonunda oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesinde yeni teknik direktörü yarın belirlemek isteyen yönetimde, ibre ligi ve takımı da iyi bilmesi nedeniyle Rıza Çalımbay'dan yana.

Beşiktaş Yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, toplantı çıkışında basın mensupları ile kısa bir sohbet ederek, "Yönetim kurulu olarak biz fikrimizi söyledik. Son kararı başkanımız Ahmet Nur Çebi verecek. Bu hafa içinde hocamız belli olur" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...